Рейтинг смартфонів із найбільшим рівнем випромінювання

Рейтинг смартфонів із найбільшим рівнем випромінювання
Фото: Podrobnosti.ua

Спеціалісти з компанії Statista, що відома своїми рейтингами, створила перелік смартфонів, які мають найвищий рівень випромінювання.

На вершині рейтингу продукти Xiaomi, OnePlus, Sony, HTC, Apple та Google, – передає Техно 24.

На перше місце експерти поставили смартфон Xiaomi Mi A1, він випромінює до голови користувача 1,75 Вт/кг. До прикладу, у Європі максимально допустимий коефіцієнт поглинання електромагнітної енергії становить 2 Вт/кг. На другому місці ще один китайський бренд OnePlus і його смартфон 5T. Трійку "лідерів" замикає ще один продукт Xiaomi – Mi Max 3.

Також у першу десятку потрапили смартфони OnePlus 6, HTC U12 life, Xiaomi Mi Mix 3, Google Pixel 3 XL, OnePlus 5, Apple iPhone 7 та Sony Xperia XZ1 Compact.

Також у компанії оприлюднили рейтинг зі смартфонами, що маю найнижчий рівень випромінення. Найбезпечнішим у цьому плані виявився смартфон Samsung Galaxy Note8. На другому місці ZTE Axon Elite. Третя сходинка за LG G7.

Далі у рейтингу йдуть смартфони Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7 edge, HTC U11 life, LG Q6 та Q6+, Samsung Galaxy S9+ та Motorola Moto g5 plus.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині набирає обертів процес об'єднання церковних громад. ВІДЕО
Наступна новина Волинянка навчилася вирощувати болгарський перець на кухонних губках
Останні новини
Схожі новини