Робота з учнівською молоддю - це інвестиції у майбутнє, - Володимир Бондар

Робота з учнівською молоддю - це інвестиції у майбутнє, - Володимир Бондар

«Робота з учнівською молоддю – це інвестиції у майбутнє. Сподіваємось, що створені умови та здобуті під час занять знання допоможуть вам у виборі майбутньої професії», - зазначив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар під час відкриття у Свеському лісгоспі Сумського ОУЛМГ новозбудованої навчальної кімнати шкільного лісництва.

Про це повідомляє прес-служба Сумського ОУЛМГ. 

«На базі Свеського лісгоспу діє два шкільних лісництва «Паросток» і «Крокус».  

У них навчається 70 дітей, за ними закріплена ділянка лісу площею 729 га. На заняттях діти знайомляться з теорією та практикою таких лісівничих дисциплін як лісознавство, лісівнивництво, лісова таксація, дендрологія, селекція та інші», - прокоментував діяльність шкільних лісництв директор Свеського лісгоспу Олег Закусило

Читати також: Депутат в темі - Володимир Бондар: Мораторієм на експорт кругляка ми стимулюємо банальне лісопиляння

Захід пройшов за участю начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Чигринця, голови Ямпільської районної державної адміністрації Ірини Панченко та голови Ямпільської районної ради Ольги Губар.

Після офіційних урочистостей відкриття класу вихованці обох лісництв виступили перед гостями з презентацією про свою діяльність.

Окрім цього, під час робочого візиту на Свеське лісогосподарське підприємство Володимир Бондар ознайомився з практикою роботи лісгоспу з енергозбереження та ефективного використання лісових ресурсів.

Він оглянув пелетне виробництво, побував на лісових дорогах лісгоспу та збудованих свеськими лісікниками мостах.

Читати також: Володимир Бондар проінспектував волинські лісгоспи. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бізнес висунув 10 найголовніших вимог до влади
Наступна новина Закривавлене обличчя та накладений гіпс: на Закарпатті хлопець випав з потяга
Останні новини
Схожі новини