Що буде модним навесні 2018

Що буде модним навесні 2018

Яскраві кольори, штани-кльош та джинсовий одяг – це головні весняні тренди 2018-го.

Про це під час Lutsk Fashion Weekend 2 березня розповіла луцька дизайнерка Жанна Тріль.

«Загалом тренди нам диктують події, що стаються у суспільстві, і те, що ми творимо самі. А також світові покази мод, на основі яких формують свої колекції інші дизайнери», - переконана Жанна Тріль.

«Цієї весни будуть модними насичені кольори: всі відтінки фіолетового. Варто зосередити свою увагу на denim – це джинси, зокрема, темний джинс та повністю джинсовий одяг. Повертаються штани кльош.

Крім того, Жанна Тріль радить у цьому сезоні одягати одяг в горошок на білому фоні, клітинку та смужку. Блискітки та пір’я також можуть бути у вашому весняному гардеробі, проте ними не варто зловживати, їх краще одягати у вечірню пору, а не вдень.

Також модниці цієї весни одягатимуть шорти та комбінезони. Проте пам’ятайте, що ви завжди прекрасні в тому, у чому вам комфортно», – підсумувала луцька модниця.

Більше про Lutsk Fashion Weekend читайте у фоторепортажі: 7 гріхів, маленькі акули та чудернацькі шви на вітер, - луцький Lutsk Fashion Weekend у фото


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому прийом їжі без гаджетів зробить вас щасливішими
Наступна новина У центрі Донецька підірвали автомобіль. Фото
Останні новини
Схожі новини