Що пов'язує Палицю, Поліщука, клуб єдиноборств, «Кораблик», «Волинь24» та «Gosti»

Що пов'язує Палицю, Поліщука, клуб єдиноборств, «Кораблик», «Волинь24» та «Gosti»

Вам подобається робота волинських депутатів, інтернет-видань, спортивних клубів, ресторанів, розважальних закладів тощо? Хочете лишити відгук чи оцінити певну організацію? Чи можливо просто порівняти її з іншими або ж побачити, хто є лідером за кращими оцінками та коментарями?

Перший дає таку можливість. Рейтинги, які ми започаткували з відкриття сайту, змінюються ледь не щодня. Кожен користувач може зайти і оцінити певне місце відпочинку, депутата, ЗМІ, спортивний клуб -  будь-якого учасника рейтингу.

Кожна організація (саме так ми називаємо усіх учасників рейтингу на Першому) має свою інформаційну картку. Позиція учасника залежить від кількості публікацій, доданих від його імені та від користувацьких голосів, відданих за нього. Крім того, додають рейтинговості коментарі під інформаційною карткою організації, а також коментарі під його публікаціями.

«Секрет успіху у рейтингу на «Першому» простий: щоб бути першим в рейтингу, потрібно бути активним на сайті», - розповіла директор Першого Ірина Новосад.


Найпопулярнішим у лютому став новенький рейтинг депутатів Волинської обласної ради, який стартував на початку місяця.

Позиції учасників змінювалися практично щодня. Проте до кінця місяця вибудувалися стабільна картина.

Таким чином, на першому місці – голова Волиньради – Ігор Палиця. Від його імені на сайті опубліковано 35 статей, 67 користувачів поставили Ігору Петровичу позитивну оцінку та 53 – негативну. В сумі разом з коментарями та оцінками новин депутат отримав 397 балів та став беззаперечним лідером у рейтингу депутатів Волиньради у лютому.

Другу сходинку посів радикал Юрій Ройко, який додав 17 статей. Депутат отримав 70 позитивних та 44 негативних оцінки. В сумі бал його рейтингу становить 381.

Імберовський Михайло має 375 балів. 48 позитивних, 47 негативних оцінок від користувачів та 19 опублікованих новин забезпечили депутату третє місце у рейтингу.

На четвертому місці депутат обласної ради та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Він отримав всього 8 позитивних оцінок від користувачів та 21 негативну. Проте 24 додані статті у сумі з оцінками читачів та коментарями забезпечили Володимиру Петровичу 204 бали.

Замикає першу п’ятірку лідерів депутатів Волиньради депутат-лікар Сергій Сівак. Він значно відстає від своїх попередників, адже його загальний бал у рейтингу – 58. Він імені депутата додано 2 статті. Його профіль у рейтингу отримав 9 позитивних та 18 негативних оцінок.

Читати також: «Керівництво держави йде на поводу у Супрун», - Сергій Сівак про депутатство та медреформу

До слова, останнє 64 місце у рейтингу посіла депутат та завідувач відділу економіки газети «Волинь-Нова» Алла Лісова. Зважаючи на відсутність доданих статей, загальна оцінка  - це сума 2 позитивних оцінок та 13 негативних. Тому загальний рейтинг учасниці -  -11.

Перша п`ятірка лідерів рейтингу депутатів Волиньради

Один з найпопулярніших рейтингів на Першому – це рейтинг розважальних закладів. На першому місці у лютому опинився пивний клуб «Оболонь», який в народі більше знають як «Кораблик». Цього місяця він піднявся з другої  сходинки та витіснив нічний клуб Hollywood, який до того кілька місяців був беззаперечним лідером.

Від «Оболоні» опубліковано 75 новин. Серед оцінок – 55 позитивних та 74 негативних. У сумі заклад має 570 балів.

Нічний клуб Hollywood  має 31 позитивну та 79 негативних оцінок. А 79 опублікованих новин від імені закладу разом з коментарями та оцінками забезпечили клубу другу позицію у рейтингу та  загальну оцінку 557.

Третю сходинку займає РЦ «Промінь». Він має 13 позитивних оцінок, 2 негативних, 49 опублікованих статей. У сумі розважальний центр отримав 549 балів.

Перша п`ятірка лідерів у рейтингу розважальних закладів

У рейтингу ресторанів беззаперечним лідером лишається Чевермето. Заклад має 57 позитивних оцінок, 15 негативних та 20 опублікованих статей.  У сумі лідер рейтингу отримав 214 балів.

Спіткали зміни і рейтинг депутатів Луцької міської ради. На першу сходинку вибився радник міського голови Ігор Поліщук, який має 182 бали. До слова, довгий час депутат лишайвся у аутсайдерах рейтингу, адже має 19 позитивних оцінок та 94 – негативні. 35 доданих статей та їх оцінок користувачами виправили ситуацію та дали можливість Ігорю Поліщуку стати лідером рейтингу депутатів Луцькради.

У рейтингу спортивних клубів – позиції незмінні. Першу сходинку посідає клуб змішаних єдиноборств Legion, який має 19 позитивних, 49 негативних оцінок та 13 статей. Загальний рейтинг організації – 76 балів.

Серед інтернет-ЗМІ першу позицію посідає Волинь24. Видання має 62 бали у загальному рейтингу. Детальніше ознайомитися з рейтингом волинських ЗМІ можна за посиланням.

Ще одним представником рейтингів на Першому є заміські заклади відпочинку. Серед учасників першу сходинку тут посідає заклад Gosti. 2 статті, 4 позитивні оцінки та одна негативна у сумі з коментарями та оцінками новин дали організації 79 балів та забезпечили перше місце у рейтингу.


До речі, якщо ви хочете отримати додаткову інформацію по роботі рейтингів або маєте бажання розмістити вашу компанію у рейтингах на Першому, зверніться до редакції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У сильний холод в Луцьку на велосипеді катається напівголий чоловік. ФОТО
Наступна новина ЄС готовий надати Україні 1 млрд євро макрофінансової допомоги
Останні новини
Схожі новини