Що відомо про кандидатів на посаду Гіркополонківського голови. ВІДЕО

Що відомо про кандидатів на посаду Гіркополонківського голови. ВІДЕО

Відповідальний та щедрий - саме таким бачать нового очільника села мешканці Гіркополонківської ОТГ, що неподалік Луцька.

Хто ж претендує на посаду сільського голови у Гіркій Полонці та чи визначилися із симпатіями селяни, дізнавалися журналісти Сфера-ТВ

Дата виборів наближається невпинно, а мешканці населених пунктів, що входять до новостворюваних ОТГ - в очікуванні нового керівництва. Кожен на нового очільника громади покладає свої сподівання. 

На посаду Гіркополонківського сільського голови претендують три кандидати.

Читати також: Як Гірка Полонка готується до виборів. ВІДЕО

«На посаду сільського голови зареєструвалися у нас три кандидати – Вадим Веремчук, Ніна Симонович та Микола Собуцький, – повідомила голови Гіркополонківської ТВК Жанна Зінченко

Чинний сільський голова Ніна Симонович не бажає залишати посаду і прагне далі опікуватися життям мешканців Гіркої Полонки і приєднаних територій. Позапартійна 50-річна посадовиця, розраховує на позитивну оцінку своєї роботи.

До слова, чоловік Ніни Симонович – Віктор Степанович теж має самоврядний статус, щоправда, депутата Гіркополонківської сільради.

Ще один охочий очолити майбутню Гіркополонківську ОТГ – активіст та депутат Луцькради Микола Собуцький. Він – єдиний з трьох висунутий політичною партією, а саме «Об’єднання «Самопоміч».

І третій кандидат - Вадим Веремчук, до речі, він першим приніс у виборчу комісію зразок агітаційної листівки. Вадим Веремчук теж не новачок у місцевому самоврядуванні – наразі є депутатом Луцької районної ради, членом фракції ВО «Свобода»

Більше – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нас почули: медицині нарешті почали давати гроші», – Людмила Тимощук. ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Наступна новина Флот, підтримка «московських» та вплив на Волині: що пишуть про владику Михаїла столичні медіа
Останні новини
Схожі новини