Шестеро дітей з Волині гостюють у подружжя Порошенків

Шестеро дітей з Волині гостюють у подружжя Порошенків
Фото - з допису у Фейсбуці

На прийом до подружжя Порошенків завітали шестеро талановитих дітей з Волині. 

Саме 19 грудня талановиті діти з усієї України з нагоди Дня святого Миколая гостюють на урочистому прийнятті у відомого подружжя. До участі запросили дітей віком від 12 до 18 років, які мали вагомі досягнення у сфері освіти, науки, культури, техніки, інформаційних технологій, – пише на свої сторінці у Фейсбуці голова Волинської ОДА Олександр Савченко

До числа запрошених увійшли й шестеро волинян, які відзначилися своїми успіхами не лише в області, а й на теренах усієї України. Серед них:

  • Олександр Левак, учень 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради». Олександр – поціновувач екології. На його рахунку чимало перемог у змаганнях. Зокрема, І місце у секції економічної теорії та історії економічної думки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки, ІІІ місце на Всеукраїнськомуі турнір юних економістів.
  • Віктор Павліха, учень 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради». Серед перемог - І місце у секції економічної теорії та історії економічної думки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт, ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки, ІІІ місце на Всеукраїнськомуі турнір юних економістів.

  • Юлія Давидюк – учениця 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Любче Рожищенського району, Копачівської ОТГ. Юлія – вихованець гуртка орнітологів Волинського обласного еколого-натуралістичного центру. На її рахунку ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі юних зоологів та тваринників та І місце у Всеукраїнській природоохоронній акції «Птах року».
  • Едуард Ходзінський – учень 10 класу Підгайцівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Луцького району. Він призер обласних відкритих змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові, кімнатні кордові моделі), відкритих особисто-командних змагань з автомодельного спорту (трасові моделі) на Кубок Галичини та Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з автомодельного спорту (трасові моделі).
  • Андрій Грищук – учень п’ятого класу комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа I-III ступенів № 16» Луцької міської ради. Хлопець – призер обласних відкритих змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кімнатні кордові моделі), Чемпіонату України з автомодельного спорту (юнаки) (кордові моделі, у приміщенні), Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юнаки) з автомодельного спорту (кордові моделі, молодші школярі) (ІV ранг)
  • Ярослав Карпук – учень 8-А класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Стара Вижівка. Ярослав здобув І місце в обласному фестивалі «Золоте зернятко», Гран-Прі обласного фестивалю «Срібні дзвіночки», І місце на Міжнародному дитячому конкурсі «Перлина Fest»; ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі «Яскраві діти України», Гран-Прі відкритого фестивалю пісні і танцю національних меншин «Україна – мій дім» та І місце на Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості «Пісня над Бугом».

Читати також: На Волині шукають дітей-екстрасенсів

У рамках заходу заплановано обмін досвідом між дітьми, презентації робіт та досягнень учасників та знайомство з потенційними спонсорами та меценатами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку врятували чоловіка, який ледь не замерз у снігу
Наступна новина Замок Любарта на браслеті Pandora: лучанин створив унікальну прикрасу
Останні новини
Схожі новини