Школа «ThinkGlobal» у Луцьку збирає під своїм дахом кращі центри розвитку дитини

Школа «ThinkGlobal» у Луцьку збирає під своїм дахом кращі центри розвитку дитини

Перша приватна школа Луцька «ThinkGlobal» відкрила свої двері для луцьких закладів позашкільної освіти, аби  її вихованці могли додатково розвивати інтелект, творчість, корисні навички, не покидаючи територію школи.

В позаурочний час учні «ThinkGlobal» зможуть вивчати іноземні мови, вправлятися у складанні  кубика Рубика, програмувати, займатися художньою гімнастикою, малювати і вивчати бойові мистецтва.

Читайте також: 3D-принтер та уроки про Ілона Маска: що пропонує луцька приватна школа «ThinkGlobal»?

Загалом дитячим дозвіллям займуться 10 луцьких закладів освіти: школа іноземних мов «Perfect School», школа усного рахунку «Соробан», художня студія «Барва», дитячий центр «Територія розвитку» (легоконструювання і робототехніка, школа спідкубінгу, клуб розвитку особистості та ІТ-школа для дітей), академія капоейри «Капа» і спортивний клуб художньої гімнастики «Спорт Естет».

У чому сила тандему цих гуртків з школою «ThinkGlobal»? Які унікальні вміння та навички здобудуть діти? І як це знадобиться їм у майбутньому? Відповідь дали самі засновники творчих осередків.

Анна Войнаровська, засновниця студії художньої гімнастики «Спорт Естет»

Сьогодні у Луцьку складна ситуація з шкільною освітою. Навчальні заклади переповнені, тому деяким дітям доводиться вчитися у другу зміну. На жаль, таким учням непросто знайти час для творчості чи занять спортом.

Натомість у приватній школі «ThinkGlobal» з цим проблем не буде. Діти вчитимуться по 15 осіб в класі, дуже зручно, і на гуртки не треба добиратися через усе місто, адже всі вони зберуться під одним дахом. Серед них будемо й ми — клуб спортивної гімнастики «Спорт Естет».

Художня гімнастика — це база для тих, хто в майбутньому хоче займатися танцями, балетом. Дитина матиме гарну осанку, струнку фігуру, володітиме грацією. Якщо бачите здібності у своєї донечки, бачите талант, обов’язково приводьте її до нас.

До слова, серед наших вихованок вже 7 кандидатів у майстри спорту!

Телефон для запису: (050) 161-60-65

Станіслав Смілий, співзасновник академії капоейри «Капа»

Викладачі «ThinkGlobal» — це професіонали міжнародного класу. Такого ж рівня і наші тренери. Зараз люди шукають якісні послуги, які дають змогу дітям відкриватися в різних напрямках. Ми такі послуги надаємо. Можна сказати, це те, що нас об’єднує з «ThinkGlobal».

Капоейра — це не просто бойове мистецтво. Адже у ньому також є елементи акробатики, танців, музична складова. Діти розвивають силу, швидкість, спритність, вчаться співати, відбивати ритм на барабані, танцюють. Це унікальне бойове мистецтво, адже кожен знаходить в ньому те, що йому подобається.

Ви спитаєте, навіщо це? Для того, щоб дати можливість дітям відкритися, побороти комплекси, зробити їх розкутими, впевненими в собі. Капоейра розвиває лідерські та організаторські якості. Суть капоейри — розкрити людину, проявити її. 

Телефон для запису: (099) 239-49-75

Лілія Данилюк, співзасновниця школи іноземних мов «Perfect School», очільниця приватної школи «ThinkGlobal»

В нашій школі «Perfect School» є можливість вивчати 3 мови: англійську, польську та німецьку. Кожній дитині розробляється індивідуальна програма, в якій враховується рівень знання мови та інтереси.

Однак не тільки діти можуть вивчати разом з нами мови. До нас ходять і дорослі. І бізнес-сфері Луцька ми надаємо свої послуги, зокрема навчаємо англійської мови працівників міжнародного холдингу «Модерн-Експо».

За необхідності готуємо абітурієнтів до складання міжнародних іспитів з англійської мови IELTS і TOEFL, необхідних для вступу у виші за кордоном.

На заняттях дуже багато спілкуємося. Дивимося англомовні фільми, обговорюємо їх, читаємо іноземну пресу. Вимову і акцент діти відточують в рамках наших мовних клубів, куди нерідко запрошуємо носіїв мови — native speaker.

Зараз створюємо в школі велику англомовну бібліотеку художньої літератури.

Телефон для запису: (066) 58-58-088

Дмитро Трухін та Оксана Трухіна, очільники гуртків «Соробан», «Територія розвитку», координатори школи «Kid IT»

Філософія школи «ThinkGlobal» перекликається з нашими цінностями. І школа «ThinkGlobal», і наші гуртки беруть за основу своєї діяльності одне правило: мислити глобально з акцентом на майбутнє.

В рамках нашої співпраці з «ThinkGlobal» ми будемо займатися з дітьми на трьох основних гуртках: «Соробан», «Територія розвитку» та «Kid IT».

«Соробан» — це школа усного рахунку. Однак вміння швидко додавати, віднімати, множити та ділити складні числа — не головна мета гуртка. Програма «Соробан» спрямована на всебічний розвиток дитячого мозку, зокрема розвиток пам’яті та концентрації, зібраності. Освоївши методику, можна вивчати вірш напам’ять, прочитавши його 5 разів.

На гуртках від центру «Територія розвитку» ми займатимемося з дітьми за чотирма напрямками: легоконструювання і робототехніка; спідкубінг; розвиток особистості; програмування для дітей.

На легоконструюванні діти з маленьких деталей створюють роботів та програмують їх за допомогою спеціальної програми на комп’ютері. Після цього комп’ютер надсилає сигнал на смартхаб, який розташований на роботі, і конструкція оживає. Цей момент діти просто обожнюють.

Спідкубінг розвиває моторику рук, покращує дикцію, посилює реакцію і постійно тримає пам’ять у тонусі. Діти з таким хоббі вміють швидко приймати рішення у складних ситуаціях. 

Курси розвитку особистості допоможуть дитині зрозуміти свої емоції і переживання, і навчитися спрямовувати їх у потрібне русло. Для роботи з дітьми у нас є кваліфіковані психологи.

А «Kid IT» дає дітям базові уявлення про програмування, вчить працювати у команді та критично мислити. Мета «KidIT» — дати дітям більше знань про технології навколо і підготувати міцну основу для опанування професії програміста. В підсумку цих занять, вихованці гуртка створюють унікальні мультфільми та відеоігри.

Телефони для запису:
«Соробан» — (096) 176-96-09
«Територія Розвитку» —  (095) 659-54-51

Ілона Миселюк, керівниця художньої студії «Барва»

Шкільну освіту в Україні треба реформувати. Те, що вона не відповідає вимогам часу, це і сліпому помітно. Потрібні нові проекти, потрібні прориви, якщо ми хочемо зупинити імміграцію нашої молоді за кордон. Думаю, луцька приватна школа «ThinkGlobal» є саме таким проектом.

Ми знаємо, що у «ThinkGlobal» — унікальна програма, потужна матеріальна база і дуже інноваційний підхід до викладання. У школі діти будуть вчитися мислити, вирішувати реальні завдання, реальні проблеми. А наша художня студія «Барва» займеться розвитком емоційного, творчого аспекту.

Окрім живопису, ми маємо напрями ліплення, пісочного малювання, декоративного мистецтва. В сукупності наші заняття допомагають розвинути дрібну моторику, посилюють увагу, загострюють концентрацію, покращують пам’ять. 

Думаю, у тандемі з «ThinkGlobal» ми зможемо дати дітям розвиток, який їм дійсно необхідний.

Телефон для запису: (066) 694-95-99


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без конспектів, рефератів та обмежень у часі. Як навчаються в онлайн-школі «Оптіма»
Наступна новина Як привабити клієнта. 5 порад для торгово-розважальних центрів від луцького маркетолога
Останні новини
Схожі новини