Створено powerbank, який заряджається за рекордні 20 хвилин

Створено powerbank, який заряджається за рекордні 20 хвилин

Компанія Elecjet розробила і представила перший у світі зовнішній акумулятор з використанням графену. Пристрій отримав назву Apollo і є не черговим прототипом, а готовим продуктом, доступним для попереднього замовлення, – пише Радіо.Максимум.

Головною його особливістю є швидкість зарядки. Наприклад, аксесуар здатний зарядити iPhone X або Galaxy S8 з нуля до 50% всього за 30 хвилин, а на повну зарядку iPhone 8 Plus буде потрібно півтори години замість звичних трьох.

Всередині Apollo ховається акумулятор на 6000 мАг, що за сьогоднішніми мірками не так вже й багато. Але традиційні зовнішні акумулятори заряджаються годинами, тоді як цей гаджет з нуля до 100% поповнюється всього за 20 хвилин. Аксесуар заряджається за допомогою адаптерів потужністю до 60 Вт, а на вихід він видає до 40 Вт. Для підзарядки підходять блоки від Nintendo Switch, Apple MacBook або ноутбуків Lenovo Dell і HP.

Гаджет оснащений трьома роз'ємами: USB-A з підтримкою Quick Charge 3.0, USB Type-C з вихідною потужністю до 40 Вт і звичайним USB-A. Також у нього є невеликий дисплей для того, щоб можна було відслідковувати рівень заряду.

Зовнішній акумулятор Apollo можна замовити на Kickstarter за $ 59.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що чекати від «Американського Різдва» у Нью-Йорку. ВІДЕО
Наступна новина Щодня шахраям вірять двоє лучан. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини