«Свобода» вимагає від Погуляйка не призначати на посаду ексрегіонала

«Свобода» вимагає від Погуляйка не призначати на посаду ексрегіонала

Фракція «Свобода» надіслала колективну заяву, де вимагає від голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка не призначати на посаду начальника управління у справах молоді та спорту колишнього члена Партії регіонів Андрія Мельника.

Нагадаємо, наразі Андрій Мельник є депутатом від Аграрної партії і як свідчить його декларація, претендує на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Далі публікуємо заяву ВО «Свобода» без змін:

«Учора, 25 січня, волинські мас-медіа поширили інформацію щодо намірів голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка призначити на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА колишнього члена Партії регіонів Андрія Мельника.

Фракція ВО «Свобода» вважає, що практика призначення на посади «ексрегіоналів», які мають місце при керівництві Волинською ОДА Юрія Погуляйка, є неприпустимими та суперечать ідеалам Революції гідності, які скроплені кров’ю Героїв Небесної сотні.

Нагадаємо, що Андрій Мельник – далеко не випадковий і не рядовий член Партії регіонів, що міг би назвати своє членство в ній прикрою помилкою. Він – свідомий носій ментально чужих волинянам поглядів і бачень президента-втікача Віктора Януковича, свого часу очолював молодіжну організацію «регіоналів» та обирався до Волинської обласної ради за списком партії Януковича, яка після розстрілів на Майдані та загибелі Героїв Небесної сотні була визнана в Україні поза законом.

Андрій Мельник був одним із ідеологів цієї кривавої антиукраїнської партії на Волині, активним прихильником і рупором «русского міра» на наших теренах. Незаперечним свідченням цього є хоча би той факт, що в період правління Віктора Януковича саме Андрію Мельнику доручили очолювати один із головних ідеологічних майданчиків Партії регіонів у виконавчій владі області – управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Волинської ОДА.

Подібні призначення – тим більш неприйнятні на восьмому році війни з нашим одвічним ворогом – російським окупантом, коли кращі сини і дочки України втрачають життя і здоров’я на фронті, тим більше – в умовах посилення ворожої агресії і нового витка гібридної війни Російської Федерації проти України. Виникає природнє питання: чого може навчити молоде покоління людина, яка раніше нав’язувала молоді ідеї злочинного режиму Віктора Януковича та його кремлівських кураторів?

У зв’язку з викладеним, фракція ВО «Свобода» у Волинській обласній раді вимагає від голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка:

1. Не призначати на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА «ексрегіонала» Андрія Мельника.

2. При подальшому призначенні посадових осіб у Волинську ОДА – керуватися принципами патріотичності, професійності та їхньої непричетності до Партії регіонів та подібних їй антиукраїнських організацій».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із села на Волині пункт «швидкої» перенесли майже за 20 кілометрів. Чому
Наступна новина «Уся команда боролася за наше малятко», – луцький нейрохірург про порятунок 11-річної лучанки
Останні новини
Схожі новини