Темпи росту надходжень єдиного внеску будуть збережені, - ГУ ДФС у Волинській області

Темпи росту надходжень єдиного внеску будуть збережені, - ГУ ДФС у Волинській області
фото ілюстративне, джерело: http://2018.pp.ua

Тенденція росту надходжень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у серпні 2018 року буде збережена. Зокрема, очікується, що серпневі надходження єдиного внеску в області перевищать минулорічні показники на 62 мільйони гривень. 

Про це учасників спільної наради з питань наповнення бюджету Пенсійного фонду України від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інших платежів поінформував заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Богдан Шинкарчук.

«Ми маємо вагомі резерви для надходжень єдиного внеску. Серед чинників, що впливають на стан сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, ефективність заходів з детінізації ринку праці та погашення наявного боргу.

Враховуючи, що основним джерелом надходження єдиного внеску є відрахування з фонду оплати праці, ДФС бере активну участь  в роботі спеціальних комісій задля виявлення незареєстрованих найманих працівників та фактів здійснення діяльності без державної реєстрації підприємницької діяльності», - звернув увагу учасників засідання Богдан Шинкарчук.

Зокрема, вже цього року волинські фіскали спільно з представниками інших контролюючих структур провели 257 рейдів та перевірили 1640 місць здійснення діяльності. Як результат, виявлено 185 неоформлених найманих працівників та 100 фактів здійснення діяльності без державної реєстрації підприємця.

Волинські фіскали переконали працедавців оформити трудові відносини з 176 особами, а також забезпечили державну реєстрацію 86 підприємців. Лише внаслідок цих заходів на соціальні потреби щомісячно додатково надходитиме 115,2 тис. гривень єдиного внеску.

Нагадаємо, що загалом за підсумками січня-липня 2018 року на Волині надходження єдиного внеску перевищили минулорічні показники на 30,7 відсотка. На соціальні потреби волинські працедавці спрямували майже 2,1 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Грає безліччю барв: захід сонця на волинському озері. ФОТО
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 20 серпня
Останні новини
Схожі новини