ТОП-15 цитат з лекції Олени Палагути в Луцьку

ТОП-15 цитат з лекції Олени Палагути в Луцьку

Літній сезон «Школи свідомого громадянина» в Луцьку відкривала топ-менеджер групи компаній «Континіум» Олена Палагута, яка розповідала про те, як стати успішним та обрати правильну команду.

Зустріч, яку організував громадський рух «Свідомі», відбулася 7 червня у РЦ «Промінь».

Нагадаємо, холдингова компанія «Континіум», яка координує низку бізнес-проектів в Україні, створена у 1992 році Ігорем Єремеєвим та Степаном Івахівим.

«Перший» пропонує Вам підбірку цитат Олени Палагути:

Перша брендова заправка WOG була створена на Цуманському перехресті. Ми максимально доклали зусиль для того, щоб це виглядало цивілізовано та гарно. Це, як дитина, яку ми леліяли. Ми були горді за те, що робимо своїми руками.


Ігор Миронович (Ігор Єремеєв, – ред.) міг займатися розкладанням товару, міг показувати, як мити підлогу, міг розповідати, які нігті мають бути у жінки, яка продає нафтопродукти. Він вникав у всі деталі.


У мене одна найбільша цінність – це люди. У компанії – 12 тисяч робочих місць, і той кістяк, який привів компанію до успіху, – це її люди.


У компанії працюють абсолютно різні люди, але ми маємо розуміти, що йдемо в один бік. Найголовніше – бажання працювати, а розвиватися наша компанія дає максимально.


Ти хочеш – працюєш, не хочеш – ні. Зараз молоді люди, приходячи на роботу, думають, що вони все вміють та роблять послугу роботодавцям. Але ж потрібні ще практичні вміння.


Мені здається, коли є охочі здійснити свою ідею, то потрібно просто встати і зробити. Якщо ти маєш ідею, гроші та людей, які тебе підтримують в цьому, то проект не може бути неуспішним.


Я не зустрічала людину, яка настільки віддавала себе тій справі, якою він (Ігор Єремеєв, – ред.) займався. Пам’ятаю, зимою Ігор Миронович захворів на запалення легень, коли ми їздили по округах. У мікроавтобусі його поїли гарячим чаєм та робили уколи. В одному з клубів температура повітря була -20, а він там мав говорити орієнтовно годину. І так в кожному населеному пункті, тобто, в нього реально не було можливості відновити свої сили. І от коли біля тебе так трудиться людина, то як ви думаєте, хочеться біля неї працювати? Однозначно, так.


Люди поряд і навколо – це різні люди. Навколо тебе може бути багато людей, поряд – дуже близькі. В кожного з нас вони є. Особисто я їх відчуваю.


Помилки роблять всі. Але головне, що ти робиш після того, як її зробив.


Політика і бізнес – це одне велике ціле.


Поряд зі Степаном Івахівим не можна стояти, потрібно іти «в ногу». Своїм прикладом він стимулює нас, має неймовірну тягу до роботи.


Я не розумію, що таке баланс між роботою та сім’єю. За перші 15 років роботи мала лише один вихідний за тиждень. Я просто намагалася особистим прикладом, своєю активністю виховати дітей.


Тим людям, які не мають задоволення від своєї роботи, раджу знайти іншу.


Я намагаюся визнати свої помилки публічно, але це важко. Найголовніше зізнатися перед самим собою, а також зупинитися та виправити її.  


У нас, по суті, нема політики, лише бруд та болото.

Нагадаємо, у Луцьку відбулася прем'єра фільму про Ігоря Єремеєва.

Керівник Центру хірургії ока професора Загурського Тетяна Єремеєва
Олена Палагута та модератор лекції Галина Падалко
Олена Палагута та модератор лекції Галина Падалко

Олена Палагута та модератор лекції Галина Падалко

Олена Палагута

Олена Палагута та модератор лекції Галина Падалко

Модератор лекції Галина Падалко

Громадський діяч Сергій Адамчук
Громадський діяч Сергій Адамчук

Депутат Луцької міської ради Микола Романюк
Депутат Луцької міської ради Микола Романюк
Охочі мали можливість поставити запитання

Голова Ківерцівської РДА  Валерій Ткачук

Одна з лідерів Громадянського руху «Свідомі» Христина Назар, топ-менеджер групи компаній «Континіум» Олена Палагута, телеведуча Галина Падалко та громадський діяч Михайло Наход

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політичні розклади: хто бореться за владу у Луцьку. БЛОГ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українець намалював «криваві» плакати до ЧС із футболу в Росії. ФОТО
Наступна новина Як тренується чемпіонка Вікторія Казакова. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини