У День Незалежності в Луцьку виступатиме учасник «Голосу країни»

У День Незалежності в Луцьку виступатиме учасник «Голосу країни»

У мережі закладів «Карабас Барабас» підготували святкову музичну програму аж на три дні. Тому гарно провести час під якісну музику можна буде з 23 по 25 серпня.

У новому «Карабасі Барабасі» на Молоді, 14 а три дні виступатиме кавер-гурт зі Льова Terry Band. До Луцька вони приїдуть з акустичною програмою. Вокал Романа Миляна, учасника шоу «Голос країни 6» підкорив тисячі глядачів України. Тож послухати пісні у його виконанні наживо варто усім.

Столик можна забронювати за телефоном 066 600 400 2. Початок концертів о 20 годині, а вхід вільний.

Так, у новому пивному ресторані гурт гратиме три дні – з 23 по 25 серпня.

Натомість розважальна програма буде й у броварні «Карабас Барабас», що на Винниченка,4. Так, учасник «Голосу країни 6» разом з гуртом гратимуть на вечірці 23 серпня. Початок о 23 годині.

А вже 24 серпня, у День незалежності, на сцені броварні запалюватиме святкову ніч гурт LORI. В програмі багато конкурсів та розваг. Вхід – 50 гривень.

Броварня «Карабас Барабас», вул. Винниченка, 4, забронювати столик можна за телефоном: 073 600 400 2.

Традиційно у закладі пропонують пиво власного виробництва. Так, пивна карта налічує шість видів пінного – від класичний до оригінальних смаків. Також у меню багато ексклюзивних закусок та страв з мангалу. Тож лучан й гостей міста запрошують на святкування Дня Незалежності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні з Росією загинув Дмитро Пилипчук із Маневиччини
Наступна новина Василь Чепелюк став почесним громадянином Луцька
Останні новини
Схожі новини