У громаді біля Луцька безсовісні жителі викидають сміття в контейнер для скла

У громаді біля Луцька безсовісні жителі викидають сміття в контейнер для скла
Сміття

У селі Зміїнець Княгининівської громади місцеві мешканці накидали побутового сміття в контейнер для скла.

Про це повідомили 14 червня в групі «Княгининівська громада» в Facebook.

Користувач Інна Матчук написала звернення до голови громади Олени Твердохліб: «Звертаюсь до Вас з проханням, встановити біля сортувальних смітників, що поблизу вул.Квіткова відео спостереження або хоча б муляж відео камери з табличкою, що ведеться відео спостереження…

...декілька днів назад, була неприємна ситуація.. Сусід повертався додому і бачить, що двоє людей... силою втискають в смітник де скло, звичайні відходи.. і то трамбують так! Там же отвір невеликий.. Це така собі пані Людмила з вул.Левадна і літній чоловік років за 70...

На зауваження ніби зреагували, але коли сусід від'їхав .. одразу ж розвернулися і закінчили розпочате... І по вигляду культурні і матеріально забезпечені люди, а в душі " сміттєзвалище" отаке саме як на фото», – написала жінка.

«Коли побачили цих людей,просто робите фото. За останнім випадком біля цього сортувального майданчика було зроблено фото авто з номерним знаком і іншим жителем Зміїнця написано заяву в поліцію на людину, яка висипала несортоване сміття в контейнер для скла.Протокол поліція склала і адмінкомісія с/р вже на слід.тижні буде розглядати правопорушення. Звичайно що буде штраф», – відповіла Твердохліб.

Читайте також: «Коли «смітник» у душі». У селі біля Луцька чоловік не за призначенням використав контейнер для скла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку кличуть на дискусію про «Доступне житло»
Наступна новина На Волинь привезуть тіло військового Миколи Вільчинського: змінили час зустрічі
Останні новини
Схожі новини