У Києві під час мітингу поліцейські напали на журналіста

У Києві під час мітингу поліцейські напали на журналіста

Журналіста «Громадського» Богдана Кутєпова, який вів прямий етер під Кабінетом мМіністрів, побили поліціянти та зламали його техніку. Усе це через те, що він «стояв на зеленій зоні».

Так, зранку 29 квітня журналіст разом зі співведучим Нікітою Мекензіним стрімив акцію протесту підприємців під Кабміном. Мітингарі виступали проти затверджених обмежень під час карантину, повідомляє Громадське.

Журналісти вели трансляцію з пагорба в парку напроти Кабміну. До них підійшли кілька поліцейських і сказали залишити цю територію. Кутєпов пояснив, що має «службову необхідність» знімати з того місця, де найкраще видно протест. Натомість правоохоронці назвали його «клоуном».

Він також запитував працівників поліції, чому вони повинні відійти з цього місця, на що поліцейські сказали: «або забираєш (камеру, – ред.), або я зламаю». З цими словами на журналістів напали й виштовхнули з газону. Усе це відбувалося у прямому етері.

Після цього правоохоронці обурилися тим, що журналіст продовжував знімати, погрожуючи зламати йому камеру. І з цими словами зламали стабілізатор.

Прямий етер довелось перервати. Журналісти викликали поліцію і написали заяву про вчинення злочину.

Читати також: У мережі з'явився фільм про волинське подружжя, що має пів сотні внуків

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У червні з'являться в обігу 10-гривневі монети
Наступна новина «Усувають волинян». Звільнений заступник голови ОДА судитиметься за посаду
Останні новини
Схожі новини