У луцькій броварні вважають понеділок вдалим днем

У луцькій броварні вважають понеділок вдалим днем

У Луцьку працює унікальний заклад – броварня «Карабас Барабас», де пиво варять на очах у відвідувачів. Щопонеділка тут діє спеціальна пропозиція на улюблений напій.

Кажуть, що людям завжди складно «вмикатися» у робочий процес після хорошого відпочинку, а часом понеділковий ранок узагалі може спричинити стрес. Тому, варто мотивувати себе, аби знати, що в кінці дня чекає нагорода та відпочинок.

Полюбити понеділки радять й у броварні «Карабас Барабас». Аби тиждень був вдалим, тут підготували спеціальну пропозицію – пиво за півціни. Так, для усіх, хто прийде з 18 до 22 години у заклад на Винниченка,4 діє спецціна – мінус 50% на один з видів пінного.

Сьогодні вигідно смакувати можна карабасівським світлим.

До слова, усі напої варять з натуральних продуктів. Також у закладі пропонують унікальні закуски, скажімо, як лушпайки до пива, пікантні сердечка, або ж відро чебуреків. Тож лучан запрошують провести понеділковий вечір у броварні.

Броварня «Карабас Барабас», вул. Винниченка, 4, забронювати столика на музичні вечори можна за телефоном: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 3D-принтер та уроки про Ілона Маска: що пропонує луцька приватна школа «ThinkGlobal»?
Наступна новина «Негарно вийшло»: у Луцьку 5 будинків залишились без гарячої води до холодів
Останні новини
Схожі новини