У Луцьку купили сміттєвоз для підземних баків з відходами

У Луцьку купили сміттєвоз для підземних баків з відходами

У Луцьку придбали перший сміттєвоз, обладнаний для обслуговування підземних сміттєвих контейнерів.

Про це розповів у фейсбуці перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Перші такі контейнери будуть розміщені найближчим часом в одному з мікрорайонів міста, де велика кількість смітників створюють незручності для мешканців. Переваги нових підземних смітників – захист від рознесення сміття вітром чи птахами та від сторонніх осіб, усунення неприємного запаху в мікрорайоні, економія простору і естетичний вигляд, зручність у використанні», – розповів він.

Раніше в луцькому Департаменті ЖКГ розповідали, що перші підземні смітники встановлять на вулиці Гулака-Артемовського, поруч із будинком №13. На купівлю спеціального сміттєвоза витратили 2 мільйони гривень.

«Підземні сміттєві контейнери в подальшому розміщуватимуть у новобудовах Луцька. Зараз новий сміттєвоз використовується для вивезення залишків відсортованого сміття зі сміттєсортувальної лінії в Луцьку на сміттєвий полігон у Брищі. В Україні таких сміттєвих машин – одиниці. Наше місто одним із перших поступово переходитиме на використання підземних сміттєвих контейнерів», – написав Недопад.

Забудовники вже підтримали таку ініціативу міської влади. Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповідав, що такі контейнери поставлять у ЖК «Супернова».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ніч у хостелі «Затишок». «Ключі ховайте в труси чи ліфчик»
Наступна новина На Волинь сунуть грози
Останні новини
Схожі новини