У Луцьку патрульні затримали водія маршрутки, який їхав на червоне

У Луцьку патрульні затримали водія маршрутки, який їхав на червоне

У Луцьку патрульні поліцейські склали адмінпротоколи на водія маршрутки, який проїхав на червоне світло світлофора.

Про порушника правоохоронці дізнались із відео, яке записали очевидці, – пише Zaxid.net.

Згодом чоловіка затримали, виявилось, що він тимчасово не мав права керувати транспортом. Також з'ясувалось, що автобус розшукує виконавча служба.

Як повідомила прес-служба поліція Волині, відео, на якому водій маршрутки порушує ПДР, опублікували очевидці у понеділок, 17 січня. На ньому було видно, як водій маршрутки №1 на проспекті Василя Мойсея проїжджає регульований пішохідний перехід на червоне світло світлофора.

Відео отримали також патрульні. За декілька годин вони знайшли порушника. «Близько 15-ї години, екіпаж патрульних виявив вказаний транспортний засіб. А під час перевірки документів, інспектори встановили, що водій тимчасово обмежений в праві керування, а транспортний засіб знаходиться у розшуку виконавчою службою», – йдеться у повідомленні.

На водія склали адмінпротоколи за ч.2 ст. 122 КУпАП (проїзд на заборонний знак світлофора) та ч.3 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування). Санкція статті 126 передбачає позбавлення права керувати автомобілем від трьох місяців до півроку.

Читати також: На Волині за вихідні патрульні виявили 41 п'яного водія


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу від коронавірусу померло 7 людей. Статистика
Наступна новина Маленькій волинянці збирають гроші на ліки, які коштують 2 млн доларів
Останні новини
Схожі новини