Офіційно: у Луцьк їдуть міністри, голови ОДА і секретар РНБО

Офіційно: у Луцьк їдуть міністри, голови ОДА і секретар РНБО

14 листопада о 13.00 у Луцьку, у приміщення Волинської обласної державної адміністрації, проведуть міжвідомчу нараду під головуванням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з керівниками міністерств і відомств, правоохоронних органів і військових формувань, головами Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської обласних державних адміністрацій. Будуть обговорювати додаткові заходи із забезпечення національних інтересів у сфері захисту державного кордону.

Про це повідомляють на сторінці Волинської ОДА.

«Метою наради є координація і контроль за виконанням центральними та місцевими органами виконавчої влади, правоохоронними органами, військовими формуваннями завдань, які визначені за результатами засідання РНБО України 10 листопада 2021 року, зокрема, про додаткові заходи із забезпечення національних інтересів у сфері захисту державного кордону», – йдеться у повідомленні.

Після наради заплановано брифінг Секретаря РНБО України.

Нагадаємо, ЗМІ анонсували, що у Луцьку 14 листопада відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки та оборони під головування Зеленського. 

Нагадаємо, перехрестя білоруського, українського і польського кордону – найбільш проблемна точка, якщо говорити про ситуацію, що розгортається навколо штучно створеної кризи з мігрантами на межі Польщі та Білорусі. Про це каже секретар РНБО Олексій Данілов. Саме до такої точки сьогодні прикута увага РНБО. І це на Волині.

Також на Волині заявили про готовність виділити на облаштування кордону з Білоруссю гроші резервного фонду обласного бюджету. Прикордонники кажуть, що є нагальна потреба у бетонних опорах, сітці, колючому дроті та інших матеріалах для укріплення межі між державами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вигідні акції та пропозиції на піцу в Чернігові від Monopizza
Наступна новина На Донбасі загинули двоє українських військових. Вони підірвалися на невідомому пристрої
Останні новини
Схожі новини