У Луцьку вшанували українських добровольців. ФОТО

У Луцьку вшанували українських добровольців. ФОТО

У Луцьку біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні  – загинули за єдність України» відслужили  панахиду та поклали квіти з нагоди Дня українського добровольця.

Пам’ятний захід відбувся у середу, 14 березня.

Священнослужителі звершили поминальну панахиду за добровольцями та тими,  хто загинув на Майдані й Сході. Вони відслужили подячний молебень за тих, хто сьогодні продовжує допомагати військовим і тим, хто повернувся з фронту.

«Травм війни зазнало багато людей. Це як військові, так і їх сім’ї. Завдання церкви турбуватися не тільки про бійців, а й про демобілізованих та їх рідних. Саме тому ми сьогодні й нагадуємо всій спільноті про добровольчий рух, вшановуємо найактивніших і тих, хто врятував нашу державу. Цих людей потрібно ставити у приклад  для суспільства, для виховання молоді, а також тим, хто ще бажає служити. Ці люди поєднали любов до своєї Батьківщини та любов до правди», - розповів у коментарі «Першому» митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Текст – Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік випав з вікна четвертого поверху
Наступна новина Маневицькі прокурори наполягатимуть на стягненні з ковельчанина збитків, завданих браконьєрством
Останні новини
Схожі новини