У Луцьку волонтери ліпили вареники бійцям на передову. Вийшло майже 100 кілограмів

У Луцьку волонтери ліпили вареники бійцям на передову. Вийшло майже 100 кілограмів
Фото Суспільне.Волинь

В обласному центрі Волині волонтери наліпили майже 100 кілограмів вареників для українських воїнів на схід. Акцію на підтримку воїнів, до якої долучилося 20 волонтерів, організувала засновниця "сонячної" кав’ярні Лариса Новосад спільно з волонтерським центром "Серце патріота".

Як розповіла Суспільному Лариса Новосад, акцію з приготування домашніх страв для військових у зоні ООС організовують щомісяця другий рік поспіль. Каже: цього разу ліпили вареники з картоплею.

Для таких акцій, каже жінка, гроші не збирають: продукти для приготування вареників приносять волонтери.

Читайте також: Окупанти обстріляли Станицю Луганську. Влучили у дитячий садок

"Якщо це картопля, то це ми привозимо з дому, борошно нам доставили "Серце патріота". Сало кожна ґаздиня долучилася і принесла до акції. Тут головне робота, робочі руки", – каже жінка.

До ліплення вареників долучилися волонтери різних громадських організацій обласного центру. Приходили у вільний час: в обідню пору, після навчання, роботи. Постійною учасницею акції є лучанка, волонтерка Олена Балабаш. Говорить: своїм прикладом показує, як об'єднавшись можна робити добрі справи.

"Вареники – це частина української культури. Ми це з любов'ю робимо, тим більше сьогодні такий день – день єднання. Любов – це не тільки вишиванка, і гімн, а дії", – зазначила лучанка.

Щомісяця домашні страви, які готують волонтери, на схід країни відвозять бригади волонтерського центру "Серце патріота". Зі слів волонтерки Ольги Балицької, вареники повезуть в зону ООС 17 лютого.

Читайте також: Лучан безплатно вчать домедичній допомозі. Де і як відвідати такий захід


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькрада готує понад 100 позовів до власників квартир, які незаконно перевели їх у «комерцію»
Наступна новина У центрі Луцька за 176 мільйонів оновлять спортивну школу
Останні новини
Схожі новини