У Луцьку зафіксували випадок захворювання на кір

У Луцьку зафіксували випадок захворювання на кір

У Луцьку зафіксували випадок захворювання на кір.

Його вже підтвердив обласний лабораторний центр, – повідомила головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська.

 Занедужав четвертокласник 23 школи, – повідомляє Суспільне Волинь 

«Незважаючи на те, що спалах кору змусив багатьох батьків переглянути своє негативне ставлення до вакцинації, рівень імунопрофілактики школярів ще недостатній», – каже вона.

«Якщо показник вакцинації дітей 1,2-річного віку в нас становить 90 відсотків – це найкращий показник, то тут і нема захворюваності на кір. Але, на жаль, показники щепленості в дітей шкільного віку вимагають більш ретельного дослідження.

Потрібно, всі ті, хто не щепився в шестирічному віці і старше звернутись в дитячу поліклініку і все таки проаналізувати свій календар профілактичних щеплень, тобто кожна дитина індивідуально, тому що кожна дитина не щеплена є загрозою для всього дитячого колективу», – наголосила Оксана Лєщинська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На мапі Волині з’явиться ще одна ОТГ
Наступна новина Морози в березні і жовтий сніг можуть бути провісниками великого лиха
Останні новини
Схожі новини