У списку партії Вакарчука ще один волинянин

У списку партії Вакарчука ще один волинянин
Фото зі сторінки Миколи Давидюка у Фейсбуці

У списку партії «Голос» – волинянин Микола Давидюк

З’їзд партії «Голос» затвердив імена кандидатів у народні депутати України. 27-й номер у списку політичної сили – політичний експерт Микола Давидюк, уродженець села Переспа Рожищенського району, пише «Район Рожище».

Команду «Голосу» презентували 8 червня. 

Очолив список сам Вакарчук, другий номер – Юлія Клименко (екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України), третій –  Кіра Рудик (голова IT-компанії Ring Ukraine).

«Натхненний, що став частиною команди крутих профі на чолі з лідером, який відповідає на виклики країни та часу», – написав Микола на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, на 58-ій позиції – директор луцької ІТ-компанії InternetDevels Віктор Левандовський, який координує роботу партії на Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ми чули «голос» Левандовського. Він читав нам напам’ять «Фауста» і Шекспіра. РОЗМОВА В КНИГАРНІ

На 126-у місці – голова Волинської обласної організації «Асоціація прав захисту молоді Волині» Андрій Гаврищук.

Крім того, «Голос» планував висувати одного «мажоритарника» на Волині. Але після скандалу громадський активіст, співзасновник громадянського руху «СВІДОМІ», телеведучий Тарас Шкітер зробив заяву про те, що не йтиме на вибори в команді Вакарчука. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ольга Фреймут розповіла, як з «Ревізором» встановила у Луцьку рекорд
Наступна новина Змінили місце проведення луцького концерту «Океану Ельзи»
Останні новини
Схожі новини