У центрі Луцька закрилась піцерія. Приміщення здають в оренду

У центрі Луцька закрилась піцерія. Приміщення здають в оренду

У Луцьку на вулиці Лесі Українки, 28 закрилась піцерія тернопільської мережі «Добра піца». Власники приміщення тепер шукають нових орендаторів.

Нагадаємо, піцерія відкрилась у вересні 2019 року. Спочатку в її меню був лише один вид піци за 16 гривень, спагеті, бульйон та сік. Але згодом меню трохи розширили – з’явилось більше видів піци та макаронів.

«Це формат покращеного фаст-фуду. Не будка, а заклад з просторим залом. Ми не робимо націнку 200-300%, а беремо оборотом. В майбутньому хочемо піцу видавати практично відразу після замовлення гарячою і свіжою», - розповідав комерційний директор мережі Юрій Недошитко.

У вівторок, 17 березня, одночасно з запровадженням в Луцьку карантину заклад зачинився, а на його вікні з’явився напис про оренду. Власники приміщення підтвердили «Першому», що піцерія зачиняється. Одна з причин – у власників мережі були інші уявлення про прохідність головної пішохідної вулиці Луцька.

Раніше на цьому ж місці працювала найстаріша луцька піцерія, але у 2019 році вона зачинилась.

Читати також: «Піца тут коштувала 37 копійок». Історія першої луцької піцерії «на Радянській»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що робитимуть на Волині, якщо ліжок для хворих на коронавірус в інфекційних лікарнях не вистачить
Наступна новина У Луцьку відкрили «гарячу лінію» з питань коронавірусу
Останні новини
Схожі новини