Колишній мер Нововолинська став заступником голови Володимир-Волинської РДА

Колишній мер Нововолинська став заступником голови Володимир-Волинської РДА

18 травня голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрій Лобач представив колективу новопризначених заступників. Ними стали колишній багаторічний мер Нововолинська Віктор Сапожніков та його «зам» Андрій Сторонський.

Про це написали на сайті Володимир-Волинської районної держадміністрації.

Віктор Сапожніков з червня 1998 року по листопад 2020 обіймав посаду Нововолинського міського голови, а з грудня 2020 працював викладачем у Нововолинському навчально-науковому інституті економіки та менеджменту Західноукраїнського національного університету. Зараз же його призначили на посаду першого заступника голови.

Також у повідомленні йдеться, що з червня 2006 року по листопад 2020 року Андрій Сторонський працював на посадах заступника Нововолинського міського голови та першого заступника Нововолинського міського голови, секретаря міської ради. З листопада 2020 року по березень 2021 - на посаді в.о. директора КНП “Нововолинська ЦМЛ”.

Читати також: Волинський журналіст Володимир Данилюк став секретарем Нацспілки журналістів України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля парку встановлять світлофори та заберуть «лежачих поліцейських»
Наступна новина Двоє працівників – у реанімації. Деталі нещасного випадку на очисних спорудах у Нововолинську
Останні новини
Схожі новини