У Європейські Дні добросусідства діє спрощений митний контроль в ПП «Адамчуки - Збереже»

У Європейські Дні добросусідства діє спрощений митний контроль в ПП «Адамчуки - Збереже»
джерело фото: Громадське.Волинь

У рамках Європейських Днів добросусідства з 9 до 12 серпня 2018 року у селі Адамчуки Шацького району на Волині відкрито тимчасовий пункт перетину державного кордону.

Суміжним населеним пунктом з боку Республіки Польща традиційно визначено село Збереже, – повідомляє прес-служба ДФС області. 

Спрощений митний контроль у пункті перетину за українським часом здійснюється 9 та 10 серпня – з 9.00 до 21.00 години, 11 та 12 серпня – з 9.00 до 23.00 години. Його забезпечують посадові особи митного поста Піща Волинської митниці ДФС.

Урочисте відкриття понтонного мосту через Західний Буг засвідчило популярність цього пункту перетину кордону серед мешканців прилеглих територій сусідніх держав. Впродовж першої години функціонування в обидвох напрямках його перетнуло понад 600 осіб.

Волинська митниця ДФС, як і в минулі роки, забезпечить на належному організаційному рівні роботу у цьому пункті перетину і бажає усім туристам приємних вражень від гостинності добросусідніх народів.

Довідково: Європейські Дні добросусідства в Шацькому районі проводяться з 2010 року. Пікове навантаження фіксувалось у 2016 році, коли пунктом перетину скористалось майже 50 тисяч осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 10 серпня
Наступна новина Повідомили музичну програму «Art Jazz 2018»
Останні новини
Схожі новини