Україна посіла десяте місце в рейтингу найнебезпечніших країн світу. ВІДЕО

Україна посіла десяте місце в рейтингу найнебезпечніших країн світу. ВІДЕО

Україна посіла десяте місце в рейтингу найнебезпечніших країн світу. Його оприлюднив Всесвітній економічний форум, досліджуючи конкурентоспроможність у сфері туризму.

Ця організація аналізує економічні показники у 136-ти країнах світу. Щоб сформувати рейтинг, виміряли ступінь ризиків, якому в кожній з країн наражається турист. Цей рейтинг не враховує дрібних злочинів.

В звіті йдеться, що найбільше на позицію України вплинула протистояння Збройних сил України з проросійськими бойовиками. Бо громадяни продовжують зазнавати насильства на окупованих територіях. Перед Україною за рівнем небезпеки розмістилися Демократична Республіка Конго, Таїланд, Ямайка, Південна Африка, Гватемала, Чад, Бангладеш, Малі, Ліван, та Філіппіни.
Небезпечнішими країнами економісти Всесвітнього форуму назвали Гондурас, Кенію, Єгипет, Венесуелу, Нігерію, Пакистан, Сальвадор, Ємен та Колумбію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Tl: законопроект президента про Антикорупційний суд не відповідає вимогам Венеціанської комісії
Наступна новина Обмеження швидкості: стали відомі важливі деталі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини