«Усе під контролем», – директор «Луцькводоканалу» про пункти зливу нечистот. ВІДЕО

«Усе під контролем», – директор «Луцькводоканалу» про пункти зливу нечистот. ВІДЕО
Пункт зливу привозних господарсько-побутових стоків на вулиці Мамсурова у Луцьку. Скріншот із відео

Лучани часто скаржаться, що пункт зливу привозних господарсько-побутових стоків на вулиці Мамсурова створює для них дискомфорт. Тим часом у «Луцькводоканалі» запевняють, що робота таких пунктів регулюється відповідними санітарними нормами, і говорити про неприємні запахи не доцільно.

Про це розповідає сюжет Сфери-ТВ.

На вулиці Мамсурова в Луцьку є спеціально відведене місце для зливу нечистот, асенізаційні машини там можна побачити доволі регулярно.

Місцеві мешканці скаржаться на неприємні запахи, джерелом яких нібито і є цей об’єкт. 

Директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк зазначає, що за цим пунктом зливу регулярно спостерігають.

«В пункті зливу встановлена веб-камера, яка здійснює фіксацію всіх транспортних засобів, які під’їжджають до цієї машини, і воно передається дистанційно сюди безпосередньо до нас. Є доступ Луцької міської ради до цього сервісу, тобто щоб контролювати, хто приїжджає, хто що скидає. Ці всі машини промарковані для того, щоб вивести, як то кажуть, на чисту воду недобросовісних перевізників», – розповів Віктор Гуменюк.

Директор підприємства додає, що нещодавно трапилася аварійна ситуація, одна із труб вийшла з ладу, тому довелося змістити прийом асенізаційних машин на два колодязі. Однак і за цим спостерігають, а проблема в найближчий тиждень вирішиться.

Віктор Гуменюк стверджує, що пункти зливу необхідні, і це, мовляв, кожен розуміє. Усі вони спеціально створюються на околицях міста, все регулюється відповідними санітарними нормами. Те, що нині з’явилася тенденція розкрадати люки – інше питання, але говорити про неприємні запахи не доцільно.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поетесу з Волині відзначили на конкурсі у Парижі. ФОТО
Наступна новина Про волинське село написали пісню і зняли кліп. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини