Вчені розповіли, коли на Марсі з'являться перші поселення людей

Вчені розповіли, коли на Марсі з'являться перші поселення людей

Завдяки тому, що вчені досягли успіху у вирощуванні різних рослин в умовах рівних, або наближених до марсіанських і місячних, фахівці вважають, що перші людські поселення на Марсі будуть побудовані вже через 30 років.

Про це пише Veroyatno.

З допомогою проб ґрунту, взятих з Марса та Місяця, офіційні представники Європейського космічного агентства посадили різноманітні рослини на грядки, споруджені з інопланетного грунту. В результаті, фахівцям вдалося зібрати перші врожаї календули, які зійшли на грунті, взятому з супутника Землі, а також урожай редиски, помідорів, а також гороху на «марсіанських» грядках.

На думку вчених, дані експерименти були організовані в умовах, що лише віддалено наближених до природної середовищі Місяця і Марса, так як чистий грунт із земного супутника і Червоної планети не підходить для вирощування земних рослин. 


Експерти заявили, що взявши з собою досить земних бактерій, колонізатори Марса вже через 30 років будуть здатні створити там перші поселення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі патрульні затримали хлопця з пакетом марихуани
Наступна новина Dragon Capital прогнозує підвищення курсу гривні після отримання траншу МВФ
Останні новини
Схожі новини