Час минув: ветерани знову йдуть «у гості» до Погуляйка

Час минув: ветерани знову йдуть «у гості» до Погуляйка
Акція протесту ветеранів біля приміщення Волинської ОДА

Минуло два тижні з того часу, як ветерани війни на сході України пікетували Волинську ОДА, протестуючи проти кадрових рішень голови Юрія Погуляйка, однак жодної його реакції на протест не було. Тому ветерани анонсують наступний свій візит до ОДА 16 червня. 

Про це повідомив у відеозверненні до волинян організатор акції Вадим Ваврищук.

Нагадаємо, акція відбулася 26 травня. Протестувальники вимагали, щоб голова ОДА визнав свої помилки у кадрових рішеннях, зокрема звільнив вихідців із Донбасу у структурі ОДА, а також керівника Локачинської РДА та заступника голови Ратнівської РДА, які є колишніми регіоналами.

На те, щоб змінити кадрову політику, атовці дали Погуляйку два тижні.

«Реакції – жодної. Всі на своїх місцях», – констатує Ваврищук.

Тому наголошує, що наступний візит активістів до Юрія Погуляйка відбудеться у вівторок, 16 червня, орієнтовно о 12-й годині.

«Голова адміністрації ще має достатньо часу, щоб знайти для нас місце у своєму робочому графіку. В іншому випадку ми будемо вимушені його дочекатись у стінах адміністрації, скільки б часу це не потребувало», – сказав Вадим Ваврищук.

«Хочу наголосити: це не акція невдоволених атовців і не чий-небудь політичний сценарій. Це позиція активних і патріотичних волинян. Ми не дозволимо спокійно керувати нашим повстанським краєм вороже налаштованим до України і Волині зайдам. Зустрінемось!» – додав він.

 
Час минув...

Шановні волиняни! Два тижні, які ми давали нашим гостям зі Сходу у Волинській адміністрації - минули. Нагадаю - ми вимагали від голови ОДА Юрія Погуляйка простих і обгрунтованих речей: - пояснити за які заслуги він попризначав на керівні посади випадкових, скомпрометованих і некомпетентних людей та колишніх регіоналів. За два тижні ми не почули від Юрія Погуляйка жодного слова на цю тему. Напевно нема що сказати. Крім того страшно показати власну некомпетентність, погане знання української мови. Пояснити відсутність будь-яких суттєвих рішень або ідей на благо розвитку Волині. Тут теж нічого пояснювати, таких рішень просто нема. Наша друга вимога - звільнення антиукраїнськи налаштованих, некомпетентних і скомпрометованих осіб. Реакції - жодної. Всі на своїх місцях. Наступні вимоги - чітке дотримання законодавства про державну мову в стінах адміністрації і припинення корупційного впливу на тендерні процедури і операції з бюджетними коштами. Наскільки мені відомо - проблеми в цих питаннях тільки погіршуються... Тому, я хочу сьогодні наголосити, що наш наступний візит до Юрія Погуляйка відбудеться у вівторок, 16-го червня, орієнтовно о 12-ій годині. Голова адміністрації ще має достатньо часу, щоб знайти для нас місце у своєму робочому графіку. В іншому випадку, ми будемо вимушені його дочекатись у стінах адміністрації, скільки б часу це не потребувало. Хочу наголосити - це не акція невдоволених атовців і не чий-небудь політичний сценарій - це позиція активних і патріотичних волинян. Ми не дозволимо спокійно керувати нашим повстанським краєм вороже налаштованим до України і Волині зайдам. Зустрінемось!

Posted by Вадим Ваврищук on Tuesday, 9 June 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у двох районах встановлять карантинні пости
Наступна новина Луцький «Кораблик» шукає шахраїв: наїли на 850 гривень – і втекли. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини