Випускникам Волинського національного університету вручили дипломи магістрів

Випускникам Волинського національного університету вручили дипломи магістрів
Випускники ВНУ (фото ІА Волинські Новини)

Випускники Волинського національного університету імені Лесі Українки отримають майже тисячу дипломів магістрів. Через карантинні вимоги вручення дипломів розділили на декілька етапів.

9 березня дипломи отримали випускники факультету педагогічної освіти та соціальної роботи, факультету культури і мистецтв, а також навчально-наукового. Протягом наступних чотирьох днів дипломи отримають магістри інших факультетів, пише ІА Волинські Новини.

Випускників вітало керівництво університету та їхні викладачі.

Ректор ВНУ Анатолій Цьось у вітальному слові для випускників найбільшого університету Волині зазначив, що хоча рік був складним, водночас він був яскравим.

«У 2020 році ми відзначили 80-річчя створення нашого університету. Завдяки тривалій роботі поколінь вдалося сформувати університет, який дбає про освітню традицію та застосовує сучасні технології. Хочу побажати вам бути активними, змінюйте себе та світ, ставте амбіційні цілі, займайтеся самоосвітою та постійно працюйте над собою», – побажав очільник ВНУ.

Читати також: Магістрам-випускникам Луцького НТУ вручили дипломи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали лауреатів Шевченківської премії 2021 року
Наступна новина У Луцькому районі впроваджують проєкт «Соціальне житло» та підтримують бізнес-ідеї молоді
Останні новини
Схожі новини