Волинь відвідали шість ймовірних кандидатів у президенти, - ОПОРА

Волинь відвідали шість ймовірних кандидатів у президенти, - ОПОРА
Фото: 5 канал

Цієї осені на Волинь приїздили 6 ймовірних кандидатів у президенти України. 

Про це свідчать дані моніторингу Громадянської мережі ОПОРА.

Так, з вересня по листопад регіон відвідали Роман Безсмертний, Анатолій Гриценко, Дмитро Добродомов, Олег Ляшко, Олександр Шевченко та Валентин Наливайченко.

Кожен із політиків побував в області один раз. Натомість, різниться кількість заходів, які вони провели на Волині. Зокрема, Роман Безсмертний взяв учать у п’яти заходах, Дмитро Добродомов – у чотирьох, Анатолій Гриценко – у трьох, а Олег Ляшко, Олександр Шевченко та Валентин Наливайченко відвідали по одному заходу.

Потенційні кандидати зустрічалися із представниками ЗМІ, партійними функціонерами та активістами. Разом з тим, найбільш типові групи виборців, з якими зустрічалися політики – представники освітніх інституцій, молодь, пенсіонери та працівники закладів охорони здоров’я. Разом з тим, деякі кандидати дотримувалися спеціально розроблених для цілей візитів форматів заходів, таких як партійні праймеріз чи дискусійні форуми.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому лебеді залишаються зимувати на Волині. ВІДЕО
Наступна новина «Щоб помитися - просять сусідів вимкнути електроприлади»: у селі на Волині проблеми з електрикою
Останні новини
Схожі новини