Волинська співачка запустила різдвяний флешмоб. ВІДЕО

Волинська співачка запустила різдвяний флешмоб. ВІДЕО
Співачка Галина Конах

Волинська співачка Галина Конах опублікувала відео, на якому співає колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю», та закликала небайдужих допомогти чоловіку, який потребує лікування.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ще з дитинства, у ці дні, я й когорта моїх однодумців (діти, з якими зростали у суміжних селах Нові Березичі та Седлище, на Любешівщині) - ходили з хати в хату у ролі колядників. Буду нещирою, якщо скажу, що головною нашою метою було прославляння подій, пов'язаних з народженням Сина Божого - радше, то був перший наш творчий "бізнес проект" (впевнена, розумієте, про що я)», – пригадала співачка.

«Мені спала на думку ідея для різдвяного флешмобу #колядуй_на_здоровя. Давайте замість того, аби розсилати одне одному пусті й незмістовні (у своїй переважній більшості) новорічно-вітальні аніме - ми, кожен у себе, на сторінці, розмістимо відео, де колядуємо: можна, як своє власне (так зробила я) , а можна й у виконанні інших прекрасних колядників (вирішувати вам) й поряд з відео - розмістимо реквізити людей, котрим й свято не свято, бо борються вони за своє життя...» – додала Галина Конах.

Співачка закликає допомогти мешканцю Маневич Сергію Мельнику, який бореться з раком крові.

Реквізити для допомоги: 

5168 7551 1262 0369 - 
Мельник Мирослава Сергіївна (донька)

5168 7427 1073 0890 - Мельник Тетяна Іванівна (дружина)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хмарно і з дрібним снігом: якою буде погода у Луцьку на Різдво
Наступна новина «Ваша кутя була бідна - тільки пшениця і узвар»: щемливі спогади волинської журналістки про Різдво
Останні новини
Схожі новини