Волинська ведуча поділилася секретом бадьорого ранку та організованого дня. ФОТО

Волинська ведуча поділилася секретом бадьорого ранку та організованого дня. ФОТО
фото з Facebook

Галина Падалко розповіла, як вранці почуватися бадьорим та встигати все протягом дня.

Про це волинська ведуча написала у себе на сторінці у Facebook.

«Спорт допомагає навести лад в голові та загалом дисциплінує людину, додавши, кожному дню елементи конструктиву та жосткого планування», –пише вона.

«Зазвичай, люди, говорячи, що «я нічого не встигаю, в мене немає часу на спорт, бо я дуже зайнятий(а)», навіть не усвідомлюють, що проблема насправді у неправильно організованому і спланованому дні.

Проаналізуйте декілька своїх останніх днів і зрозумійте, що ви точно мали хоча б 1-2 години нераціонально витраченого часу, які ви провели за переглядом якихось неважливих відео, соцмереж, байдикувані, неефективній роботі чи на зустрічах з людьми, користь від спілкування з якими 0.001%. Якщо ж таких нефективних годин немає(а це майже нереально), почніть вставати на годину раніше і просто пробігати хоча б 5-7 ранкових км», – йдеться в її дописі.

«До речі, чи знали ви, що 25 хв ранкового кардіо, допомагає організму налаштуватись на спалення жирів та пришвидшує метаболізм, заряджаючи енергією на цілий день? Перевірено на власному досвіді - після ранкових тренувань літаю, як дзиґа цілий день у хорошому настрої, навіть якщо тренуватись зранку було вкрай важко. Ну і я худну на очах», – переконує Галина Падалко.

«Як почати бігати? Не з понеділка. І не завтра. Просто встати і побігти, пересилюючи себе певний період часу, поки це не стане фізіологічною потребою і наркотичною звичкою. В ці важкі періоди придумайте собі систему заохочень за виконанні завдання та зроблені тренування, організувавши це у форматі такої собі гейміфікації», – продовжує вона.

Падалко додає, що важливим елементом в цей період є поповнення водно балансу.

«І ось тоді, коли за тиждень-два ви ввіллєтесь у цей режим, то не помітите як «почиститься» ваше життя, ваш час і ваші думки. І, повірте, для спорту і найважливіших речей у вас тепер точно знаходитиметься час. Ви ж його навчитесь ефективно планувати. Спорт не дасть іншого вибору.

Тренуйтесь, щодня ставайте кращими, ніж були вчора! І не забувайте «качати» мізки, звісно. Аудіокниги під час бігу – крутезна ідея. І це краще, ніж музика, бо не збиває дихання», – резюмує Галина Падалко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Викидайте зі своїх голів все сміття і швидко до роботи», – головна «холостячка» країни з Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за перше півріччя 2018 року створили понад тисячу гектарів лісу
Наступна новина Поблизу Луцька стартує «Бандерштат». ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини