Волинські підприємці звернулися до Зеленського через касові апарати

Волинські підприємці звернулися до Зеленського через касові апарати

У Луцьку підприємці Волині передали звернення до обладміністрації та Президента України, у якому виступають проти введення касових апаратів для малого бізнесу.

Про це йдеться у сюжеті «Суспільного».

Учасник акції Ігор Дельов розповів, що сьогодні представники малого і середнього бізнесу збираються по всіх обласних центрах України та під Адміністрацією президента.

«Багато підприємців на спрощеній системі оподаткування зараз будуть змушені застосовувати розрахункові касові апарати. І по-друге, вводиться поняття, як електронний чек, по якому так само треба буде звітуватися. Дрібному підприємцю для того, щоб здійснювати таку діяльність і обслуговувати своє місце торгівлі, йому доведеться звертатися до бухгалтерів або об'єднуватися. Це значно підвищить ціну товару. В кінцевому результаті споживач отримає за приблизним обрахунком від 10 до 30 % здорожчання товару», – розповів підприємець.

За інформацією голови Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяни Іовенко, сьогодні до Адміністрації президента України поїхали 10 представників малого бізнесу Волині.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsuspilne.volyn%2Fvideos%2F549631422507071%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я критикую Луцькраду, але з електронними квитками вони роблять правильно», - Яковлев
Наступна новина «Протест перевізників треба було передбачити», - Богдан Шиба
Останні новини
Схожі новини