Волонтери просять допомогти лікарні, де лікуються воїни АТО

Волонтери просять допомогти лікарні, де лікуються воїни АТО

Волинські волонтери закликали небайдужу громадськість надати допомогу обласній психіатричній лікарні, де зараз лечастя воїни АТО.

Про це у Facebook написала волонтерка Наталка Ариванюк, передає ВолиньPost.

«Як правило, людині важко усвідомлювати, що потребує не просто занять з психологом , а повноцінного лікування в стаціонарі психіатричної лікарні. Але наші військові, які пройшли всі жахіття війни, на жаль, стикаються з такою проблемою & тимчасовою хворобою досить часто», - зазначила Ариванюк.

«І тут, після наших госпіталів, де вже все більш-менш відповідає людський умовам, вони попадають в зубожілу психіатричну лікарню!» - додала вона.

Волонтерка стверджує, що до неї звернулося не керівництво лікарні, а Сергій Власов від імені хлопців, які в цей момент перебувають на лікуванні.

Для 11 відділення ( для атовців) психіатричної лікарні на вулиці Теремнівській в Луцьку потрібно: рідина для миття посуду, рідина для миття вікон та підлоги, лампочки енергозберігаючі та звичайні (по-можливості), папір А-4 для довідок, викрутки, порошок для прання автомат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо влада не змінится, то її зненавидять більше, ніж Януковича, - Палиця
Наступна новина У Ковелі відкриють відділ патрульної поліції Волині
Останні новини
Схожі новини