Волонтери військової пошти з Луцька повезли передачі бійцям на передову. ВІДЕО

Волонтери військової пошти з Луцька повезли передачі бійцям на передову. ВІДЕО

Волонтери військової пошти з Луцька у ніч на 8 березня повезли два автомобілі передач для військовослужбовців.

Про це розповів Суспільному організатор військової пошти, волонтер Павло Цапюк.

Майже третина вантажу – це індивідуальні посилки.

"У мене енна кількість номерів набралася, щоб передати посилки 100-ій бригаді. Це газові балони, їжа, чоботи, серветки, колеса – усе, що необхідно. Передають дружини в основному, я їздив по Луцьку збирав, мені просто скидали есемесками адреси", – розповідає волонтер Олександр Смолярчук.

Цього разу маршрут буде протяжністю три з половиною тисячі кілометрів. Зі слів волонтерів, починають з Харкова, Куп’янська, заїжджатимуть в Донецьку область, Запоріжжя і Херсонщина.

Також цього разу везуть медикаменти для стабілізаційних пунктів, – каже Павло Цапюк. З його слів, везуть десь біля тонни медикаментів.

"Стабілізаційні пункти – це заклади, де є кілька хірургічних столів, де хлопців медики привозять з поля бою і де хірурги та анестезіологи їх стабілізують, приводять до стану, де можна далі везти на госпіталь", – розповідає волонтер.

Волонтери військової пошти їздять на фронт раз на десять днів. Цього разу на дизпаливо витратили орієнтовно 20 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Плакало небо і люди: на Волині попрощалися із полеглим захисником. ФОТО
Наступна новина Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, – ГУР
Останні новини
Схожі новини