«Я надіслав лист у корпорацію Макдональдс і запропонував їм співпрацю», – мер Луцька

«Я надіслав лист у корпорацію Макдональдс і запропонував їм співпрацю», – мер Луцька

Міський голова Ігор Поліщук розповів, що позитивно ставиться до того, аби у Луцьку з’явився МакДональдс. Він повідомив, що надіслав лист у цю корпорацію і запропонував відкрити заклад харчування цієї мережі у Луцьку.

Про це йшлося у програмі 12 каналу «По дорозі» 23 лютого.

«Орієнтовно два тижні тому я надіслав лист і в корпорацію Макдональдс, і в корпорацію KFC і запропонував їм співпрацю щодо відкриття цих закладів у нашому місті. У нас є ряд ідей щодо надання ділянок і для Макдональдса, і KFC, і чекаю зворотнього зв’язку від цих компаній, будемо працювати», – розповів міський голова.

Він повідомив, що у міськраді готові йти на різноманітні поступки, адже розуміють, що це і інвестиції в місто, і робочі місця.

«Я позитивно сталюся до того, щоб у Луцьку відкрився Макдональдс», – зауважив Ігор Поліщук.

«Побачимо, як завершаться наші переговори і чи влаштують представників цієї компанії ті місця, які ми їм запропонуємо. Але я думаю, що ми досягнемо компромісу в цьому питанні», – додав він.

Щодо ділянки, де може постати новий заклад, то Ігор Поліщук стверджує, що варіантів є кілька.

«Є місце на проспекті Соборності, є місце на проспекті Відродження, інші місця. Я думаю, що після переговорів з компанією Макдональдс ми оприлюднимо наші пропозиції», – зазначив він.

З приводу ділянки на проспекті Грушевського, яку раніше пропонували під будівництво Макдональдса, то мер вважає, що вона не годиться для цього. Йдеться про місце, де планують відкрити сквер авіаторів.

«Ніколи міська рада не пропонувала цю ділянку, згідно з тією інформацією, якою я володію, для Макдональдса. Завантаженість цієї розв’язки, кільця біля ТРЦ «Промінь», не дає можливості побудувати там Макдональдс. Близькість до бібліотеки, до житлового будинку. Я вважаю, що це місце є невдалим. Тому що будівля Макдональдсу буде знаходитися за 4-5 метрів від житлового 9-поверхового будинку, що призведе до конфліктів мешканців. А ми знаємо, що цілодобово будуть під’їжджати автомобілі», – розповів Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернулася до адаптивного карантину. Волинь – у «жовтій» зоні
Наступна новина «Зараз ми їздимо по 5 гривень». Луцький перевізник пояснив, чому – за підвищення тарифу у маршрутках
Останні новини
Схожі новини