Як вибрати надійні зламостійкі сейфи. Поради фахівців

Як вибрати надійні зламостійкі сейфи. Поради фахівців

Регулярно жертвами злодіїв стають сотні людей, тому важливо серйозно поставитися до зберігання цінностей. Це можуть бути важливі документи й щоденний виторг, адже вони привертають увагу зловмисників. Недостатньо заховати майно в непримітному місці, оскільки злодії знаходять спосіб знайти цінності.

Для їх збереження необов'язково орендувати банківські комірки, адже краще купити зламостійкі сейфи. Обладнання являє собою посилені сховища, що здатні витримувати тривалі спроби злому. Це корисне придбання для власників цінних активів, які зберігають їх у близькому доступі. Але як вибрати зламостійке обладнання? Розглянемо особливості та вигоду металевих сховищ.

Якою має бути зламостійкість сейфа

Безпека цінностей є частою проблемою компаній, адже вони щорічно піддаються злому. Навіть сучасні охоронні системи не захищають від дій зловмисників. Доводиться шукати способи захистити майно, найпопулярнішими з яких є сейфи. Вони потрібні для зберігання цінностей, на зразок грошей, цінних паперів та інших активів. Нерідко їх використовують для розміщення зброї, тому до сховища не допускають сторонніх. Найчастіше від злому потерпають власники приватних будинків, які знаходяться у від'їзді. Останнім часом почастішали крадіжки серед фінансових і офісних компаній. Зловмисники використовують пили, кувалди й свердла, які дозволяють за кілька хвилин дістатися до майна. Уникнути проблеми допоможуть зламостійкі сейфи, адже вони більш стійкі до ударів.

Особливості металевих сховищ:

  • міцна конструкція витримує розпилювання й удари;
  • додаткова надійність завдяки кріпленню до підлоги;
  • оснащені товстими дверима з металу та надійним замком;
  • всередині достатньо місця для цінностей і пам'ятних речей;
  • продумані габарити полегшують установку в будь-якому приміщенні.

Головне завдання сейфів - уберегти цінності від крадіжки, тому вони зроблені з металу. Завдяки цьому обладнанню не страшні навантаження й удари. Сховища часто розміщують у фінансових установах, де не допускається сторонній доступ. Захисні властивості сейфів визначаються зламостійкістю. Вона вказує на допустимий час, протягом якого стінки протидіють розтину.

Для визначення використовуються класи, де початкові рівні присвоюються меблевим видам, а високі – зламостійким моделям. Завдяки цьому можна вибрати сховище для конкретних завдань. Отримати надійні сейфи допомагає товста сталь, яка лежить в основі обладнання. Для виробництва дверей застосовується потовщений шар, адже вони найчастіше піддаються злому. Це допомагає витримувати високі навантаження.

Де купити сейфи зі зламостійкими властивостями

Сейфи повинні бути стійкими до пошкодження, тому використовується надійна конструкція. Вона являє собою зварний бокс без щілин. Завдяки цьому зловмиснику доведеться докласти чимало сил, щоб розкрити сховище. Але навіть надійний сейф можна зламати, тому його розміщують в межах відеоспостереження. Конструкція відрізняється великою вагою, що ускладнює спроби винести обладнання. Його можна прикріпити до підлоги, використовуючи анкери. Габарити виробів бувають різними, тому реально встановити сейф навіть в невеликому приміщенні. Корпус повністю виготовлений з металу, а також проходить захисну обробку. Вона включає фосфатування і покриття порошковою фарбою. Така технологія підвищує антикорозійні властивості металу, тому йому не шкодить вплив вологи.

Конструкція зламостійкого сейфа являє собою посилений металевий бокс. Корпус складається з товстих стінок, чим досягаються захисні властивості. Сейф можна закріпити анкерами, щоб зловмисники не могли вивезти його з приміщення. Міцний короб оснащений дверима збільшеної товщини. Вони замикаються замком з ригельним механізмом. Його особливість – в блокуванні дверей, навіть якщо злодій встигне збити петлі. Всередині знаходяться місткі полиці, на які можна скласти цінності. Додатково передбачається трейзер, куди складаються цінні речі. Вибирайте якісні зламостійкі сейфи в Києві виробництва УХЛ-МАШ. На покупку необов'язково витрачати великі кошти, адже компанія пропонує низькі ціни з доставкою по Україні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «МакДональдз» відкриє 5 нових ресторанів в Україні
Наступна новина Як почати заробляти на дизайні. 9 порад від Дмитра Авраменка
Останні новини
Схожі новини