«МакДональдз» відкриє 5 нових ресторанів в Україні

«МакДональдз» відкриє 5 нових ресторанів в Україні
Фото ілюстративне

«МакДональдс Україна» відстрочила заплановані реконструкції ресторанів через карантин і планує відкрити 5 нових закладів в Україні.

Про це повідомила гендиректор Юлія Бадрітдінова в ході пресконференції, повідомляє Економічна правда.

«Ми відстрочили реконструкції ресторанів, а направили наші зусилля на те, щоб відкрити більше нових ресторанів. Ми не зменшували кількість відкриттів, ми змінюємо пріоритизації відповідно до ситуації, яка сьогодні відбувається», – повідомила вона.

За її словами, в минулому році «МакДональдс» відкрив 5 ресторанів в Україні, і в цьому році запланував зберегти темпи нових відкриттів – додати ще п'ять нових закладів до мережі.

«На наступний рік у нас дуже амбіційні плани: відкрити точно не менше, ніж в попередні роки. У 2019-му ми інвестували в Україну понад 500 млн грн і продовжуємо інвестувати не менше в поточному.

А в наступному будемо збільшувати інвестиції в Україну (...) – є бажання штаб-квартири компанії інвестувати в розширення мережі в Україні, тому ми дуже відкриті, шукаємо найкращі локації і партнерів», – зазначила Бадрітдінова.

При цьому вона додала: у «МакДональдс» є впевненість у тому, що в Україні є де відкривати ресторани. У фокусі – великі міста України, але компанією розглядаються різні локації, уточнила гендиректор.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, у Луцьку раніше обговорювали можливість відкриття закладу «МакДональдс» на розі проспекту Грушевського та вулиці Стрілецької. Зокрема про це говорили екс-заступник луцького мера Тарас Яковлев, а також бізнесмен Андрій Покровський

Пізніше радник міського голови Ігор Поліщук запевнив, що компанія ніколи не мала ніяких домовленостей із луцькою владою щодо відкриття у Луцьку свого кафе.

Також ексголова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб заявляла, що буде звертатись до керівництва компанії «Макдональдс», аби ті відкрили ресторан у новому торговому центрі, який будують у селі Зміїнець.

Читати також: Мільйон українців сидить без роботи. Під Кабміном протестують ресторатори


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виплати при народженні дитини: Рада змінила принцип нарахування і розмір
Наступна новина Як вибрати надійні зламостійкі сейфи. Поради фахівців
Останні новини
Схожі новини