Як змінювали вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька. ВІДЕО

Як змінювали вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька. ВІДЕО

Луцьким підприємцям, що торгують на Центральному ринку, намагаються змінити тариф за оренду торгових площ.

Про це повідомляє Сфера-ТВ

Директор новоствореного комунального підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук просить членів міськвиконкому затвердити нові тарифи на здачу в оренду торгових площ.

Директор пропонує зменшити тариф до 90 гривень і відразу ж просить його збільшити до 105, аби мати, за що найняти додаткових працівників.

Читати також: Змінили вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька

Тож виходить, що, забравши від облспоживспілки землю і передавши її комунальному підприємству, для базарників ніяких покращень майже й не забезпечили, йдеться у сюжеті.

Підприємець Володимир Гвоздик категорично проти таких рішень. На його думку, ціна має бути значно меншою. Чоловік застеріг виконкомівців: якщо не будуть радитись з людьми, то сьогодні він один, а завтра до міськради може прийти і тисяча підприємців. 

Окремі  члени комітету запропонували все-таки не піднімати до 105 гривень, а затвердити 90. Побачити треба, мовляв, як працюватимуть ринки, а далі вже розраховуватимуть вартість від реальних обставин. Тож на цьому й зійшлися та проголосували «за». 

Нагадаємо, завдяки створенню КП «Луцькі ринки» мало виграти не лише місто, так як всі надходження йтимуть до бюджету, а й підприємці яким обіцяли суттєво знизити орендну плату та покращити умови праці. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На трасі Київ-Чоп – аварія: свідків просять відгукнутися ФОТО
Наступна новина Затверджено Стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу
Останні новини
Схожі новини