З п'яти причетних – винний один: вбивство лосів у Нацпарку Волині

З п'яти причетних – винний один: вбивство лосів у Нацпарку Волині
Фото ілюстративне

Любешівський районний суд Волинської області визнав винним у справі про незаконне полювання та вбивство лосів на території нацпарку «Прип`ять-Стохід» лише одного з п’яти причетних чоловіків.  

Любешівський районний суд Волинської області 23 грудня 2019 року визнав винуватим особу Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання), і призначив йому покарання у виді громадських робіт строком 200 (двісті) годин та ухвалив стягнути з особи Б. у користь Любешівської районної громадської організації Українського товариства мисливців і рибалок 80 (вісімдесят) тисяч гривень майнової шкоди, заподіяної злочином, – йдеться на сайті суду. 

Інших чотирьох осіб, які теж фігурували в цій справі, суд визнав невинуватими у вчиненні злочину, у зв’язку із недоведеністю вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, 17 вересня 2017 року групу браконьєрів застали на гарячому, коли ті вночі якраз застрелили двох лосів, розчленували тушки, розклали у мішки. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екс-гравець «Волині» служить в зоні ООС
Наступна новина Державний борг України за листопад зріс у доларах на мільярд
Останні новини
Схожі новини