За перший місяць 2018 року волиняни сплатили до бюджету майже 232 мільйона податків

За перший місяць 2018 року волиняни сплатили до бюджету майже 232 мільйона податків

У січні 2018 року волинські суб’єкти господарювання сплатили до держбюджету 231,9 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Це на 20,1 відсотка більше проти січня 2017 року.

Про це інформує управління моніторингу та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Враховуючи специфіку першого місяця нового року, плюс 38,8 мільйона гривень надходжень до показників січня минулого року – перший  успішний результат у новому фінансовому році, який варто перетворити в сталу тенденцію. Тому фахівці територіальних органів ДФС максимально удосконалюватимуть процес адміністрування з тим, щоб своєчасно протидіяти можливим схемам мінімізації податкових платежів», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук. 

Як свідчить аналітика, у січні найбільшу суму до держбюджету в області сплачено платниками ПДВ - 130,3 мільйона гривень. Разом з тим, до державної скарбниці мобілізовано 61,8 мільйона гривень ПДФО, податку на прибуток – 18,5 мільйона гривень, військового збору – 17,8 мільйона гривень,  рентної плати – 1,2 мільйона гривень.

«Щиро дякуємо тим представникам бізнесу, котрі з розумінням ставляться до потреб держави та своєчасно здійснюють належні відрахування в бюджет. Як переконує практика, саме завдяки сумлінним представникам бізнесу, котрі опікуються не лише власними бізнес-проектами, а й дбають про інтереси держави і громади, країна має кошти для вирішення соціально-економічних питань», - підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У серіалі «Школа» прозвучала пісня луцького гурту «Фіолет». ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку п'яна жінка спала прямо на вулиці. ФОТО
Останні новини
Схожі новини