Загиблому на війні уродженцю Волині просять присвоїти звання Героя України

Загиблому на війні уродженцю Волині просять присвоїти звання Героя України

Загиблому на війні лейтенанту Тарасу Чайці просять присвоїти звання Героя України (посмертно). 

Таку петицію зареєстрував на сайті Президента Чорній Мар'ян в листопаді. 

Підписати петицію просить й мама Захисника – волинянка Алла Чайка. 

Більшість життя Тарас Чайка прожив на Львівщині. Загинув 2 листопада на Донеччини. Поховали Героя 12 листопада на Личаківському кладовищі у Львові.

«У мирний час працював арбітражним керуючим, медіатором, бухгалтером. З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, Тарас пішов до територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Після чого був направлений на службу в 125-ту окрему бригаду Сил територіальної оборони Збройних сил України, де виявив бажання нести службу в розвідувальному підрозділі. Під час служби постійно вдосконалював свої знання та навички, подавав приклад у виконанні військового обов'язку. 2 листопада 2022 року на Донеччині героїчно загинув із зброєю в руках під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину. Мужній, сильний, незламний, душа будь-якої компанії, рішучий, завжди веселий. Він був справжнім другом та побратимом. Завжди допомагав усім, хто цього потребував. Життєвий шлях, дії та позиція Тараса Чайки заслуговують на найвищу державну відзнаку– - Герой України. У Тараса залишилися дружина та донька,  – йдеться в тексті петиції. 

Підписати петицію можна – тут. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра на Волині прощатимуться із захисником Олександром Стефановським
Наступна новина На Волині сьогодні прощатимуться із Захисником Іваном Бондаруком
Останні новини
Схожі новини