Загиблому воїну з Волині просять присвоїти звання Героя України

Загиблому воїну з Волині просять присвоїти звання Героя України

Просять присвоїти звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю 14 ОМБр Бичку Владиславу Вячеславовичу, 30.03.2000 року народження, жителю міста Ківерці.

Відповідну петицію на сайті президентра 19 вересня зареєструвала Людмила Семенова. Підтримати її можна за посиланням

З перших днів повномаштабної війни активно приймав участь в обороні міста Ківерці, а вже 22 квітня 2022 року вступив до лав ЗСУ і поповнив ряди захисників України. Потрапив до 14 ОМБр імені Князя Романа Великого на посаду стрільця-зенітника зенітного артилерійського взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. Разом із побратимами перебував в населеному пункті Міньківка Донецької області при виконанні бойових завдань в складі сил і засобів щодо здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії з боку російської федерації .

Брав участь в заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією ворога проти України. Після визволення багатьох населених пунктів був відкомандирований в Харківську область і продовжував мужньо боротися з агресором перебуваючи в районі населених пунктів Куп’янськ, Подоли, Кучерівка, Петропавлівка, Вільшана. Отримав орден Учасника бойових дій і грамоту за сумлінне виконання завдань з забезпечення оборони України.

Загинув Владислав Бичок Вячеславович 03.08.2023 року в населеному пункті Вільшана Куп’янського району Харківської області, отримавши поранення несумісні з життям внаслідок танкового обстрілу.

«Владислав завжди відстоював інтереси і права слабших. Був радісним, жартівливим, завжди з позитивним настроєм і великою вірою в Перемогу. Не кожен зможе в такому молодому віці дивитися смерті в очі, стояти з побратимами пліч-о-пліч, не боятися за своє життя, рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни. Йому було всього 23.

Я пишаюся своїм сином, Владиславом, дружина чоловіком, бабуся онуком, його мужністю, відвагою і силою духу. Жодні слова не загоять рани батьків, дружини, сестер і братів, тітки, бабусі і усіх рідних. Ця петиція – це велика подяка Герою за наше життя, за його патріотизм, мужність та відвагу. Тому, Пане Президенте, від імені сім’ї, родини, друзів та побратимів прошу присвоїти звання Герой України (посмертно) Бичку Владиславу Вячеславовичу», – йдеться у тексті петиції.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили підпільний цех із виготовлення контрафактних моторних мастил
Наступна новина У ставку в Луцьку зафіксували мор риби: у чому причина
Останні новини
Схожі новини