Зеленський вже оголосив «набір у команду». Йдеться в тому числі про збір грошей. ВІДЕО

Зеленський вже оголосив «набір у команду». Йдеться в тому числі про збір грошей. ВІДЕО
Кадр з агітаційного ролика Володимира Зеленського

Шоумен Володимир Зеленський, який захотів  взяти участь у президентських виборах,  1-го січня пообіді поширив в інтернеті ролик, у якому оголосив, що набирає людей у «свою команду». Серед робіт, які доведеться виконувати членам його команди – «організація фінансової і ресурсної допомоги».

При тому Зеленський не уточняв, про яку саме команду йдеться. Всього лиш скадав:  «Не стій осторонь, приєднуйся до моєї команди».

Як відомо, в Україні існує партія «Слуга народу», яку очолює керівник української гумористичної студії «Квартал 95». У грудні 2018 року Володимир Зеленський заявив, що «партія «Слуга народу» іде в політику» (детальніше див. довідку внизу).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Після Дарта Вейдера вже не смішно»: соцмережі «гудуть» через заяву Зеленського

У ролику шоумен назвав умову приєднання: це мають бути люди, які «ніколи не були в політиці». «І поки що це – найголовніше», - сказав Зеленський.

У ролику російськомовний Зеленський говорить українською.

Ролик закінчується посиланням на новий сайт шоумена – ze2019.com

Салют від Зеленського

На сайті – форма для відправлення заявки. Якщо її заповнити, вказавши свою електронну пошту – на неї приходить автоматичний лист, ніби як від самого Зеленського.

У листі йдеться:

«Перший крок зроблено! Тепер ти отримуватимеш від мене і Зе!команди новини кампанії та звіти про виконану роботу, а також зможеш долучатися до наших лайв-подій.

Хочеш стати активним гравцем Зе!команди?
Заповни коротку анкету (камон, це 2 хвилини твого часу:))
Знайди, ЯК реалізувати себе і ЧИМ допомогти нашій команді.

Президент — Слуга Народу! І ми — зробимо це разом!

Залишаємося на зв’язку.
Володимир Зеленський»

«Онлайн» чи «Лайв»?

У анкеті новобранець Зеленського повинен вказати свій номер телефону, область і  населений пункт, а також адресу профілю у Фейсбуці.

Окрім того, обрати підходящу для себе форму підтримки – онлайн ( підписка на сторінки Зеленського у соціальних мережах, активна підтримка постів кампанії: лайки, репости, коментарі; запис свого відеозвернення і пости на підтримку Володимира на своїх особистих сторінках; створення груп підтримки у Facebook) або лайв (участь у заходах, акціях, флешмобах на підтримку Зеленського; організація фінансової і ресурсної допомоги; організаційна допомога у виборчій кампанії; підтримка IT / діджитал / медіа-ресурсами)

Після цього охочому підтримати Зеленського залишається тільки чекати «зворотнього зв’язку».

Довідково:

Політична партія, «Слуга народу» раніше носила назву «Партія Рішучих Змін». Офіційна реєстрація відбулась 2 грудня 2017-го. Організацію названо одним іменем із українським російськомовним комедійним серіалом 2017 року і фільмом 2015 року «Слуга народу», де головну роль грає Володимир Зеленський.

За даними Мін’юсту, партія «Слуга народу» була зареєстрована 13 квітня 2016 року під назвою «Партія рішучих змін». Тоді її очільником був Євгеній Юрдига.

Станом на 27 листопада 2018 року керівником організації є Іван Баканов, який також є керівником української гумористичної студії «Квартал 95» з 2013 року.

За звітом партії за другий квартал 2018 року, вона безкоштовно користується офісом на 4 (чотири) м² в Києві (яку надає в користування спонсор), вона не володіє жодними коштами і не проводить жодних виплат.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все зіпсувала погода: на новорічний фестиваль у Луцькому замку прийшло з півсотні людей. ФОТО
Наступна новина Як на Волині запускали аеростати сто років тому. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини