Зеленський знову не йде до Порошенка. Дебатувати буде його «радник»

Зеленський знову не йде до Порошенка. Дебатувати буде його «радник»
На програму «Свобода слова» запросили обох кандидатів у президенти

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде на ефір програми «Свобода слова» телеканалу ICTV, куди його запросили для дебатів із президентом Петром Порошенком.

Про це із посиланням на сайт телеканалу повідомляє theБабель.

Замість Зеленського на ефір прийде радник його виборчого штабу, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Крім нього, гостями ефіру стануть журналіст «Українського тижня» Денис Казанський, Інна Кузнецова («Радіо Свобода»), Олександра Матвійчук (координатор ініціативи «Євромайдан SOS»), політологи Олексій Якубін та Сергій Таран, волонтер Мирослав Гай.

У неділю, 14 квітня, після того, як призначені на НСК «Олімпійський» дебати з Зеленським не відбулися, Порошенко заявив, що телеканал ICTV запросив їх обох на ефір «Свободи слова».

Перед цим Петро Порошенко записав відеозвернення до шоумена Володимира Зеленського, у якому закликав його прийти на передвиборні дебати 14 квітня, а не проводити час у Франції.

15 квітня Зеленський записав відеозвернення «Президент, що став шоуменом, – це прикро». У ролику він озвучив основні вимоги до опонента, закликавши його перейти до справ.

Читати також: Порошенко поговорив із Зеленським на «1+1». Повне відео і текст розмови


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – серед регіонів із найдешевшим великоднім кошиком
Наступна новина Як горить собор Паризької Богоматері. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини