Зеленський не прийшов на стадіон. Відео «дебатів» на «Олімпійському»

Зеленський не прийшов на стадіон. Відео «дебатів» на «Олімпійському»
Фото: Євген Плінський

На стадіоні «Олімпійський» у Києві відбулися «дебати» кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Попри те, що ідея дебатів належить команді Зеленського, той не з’явився на них. 

На дебати були запрошені більше 200 журналістів, які ставили Порошенкові питання протягом години. Під час відповідей Порошенко не раз наголошував, що дебати – це єдиний для народу спосіб почути і порівняти позиції двох кандидатів щодо важливих питань. 

Також він запросив Зеленського в ефір каналу ICTV на 22:30 понеділка, 15 квітня. «Не бійтеся, дебати – це не страшно», – наголосив Президент.

Подивитись запис виступу президента можна тут: 

Нагадаємо, кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський не узгодили єдиних дати, місця та часу проведення передвиборних дебатів.

Зеленський запропонував Порошенку провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко погодився. Натомість у Центральній виборчій комісії повідомили, що згідно із законом дебати повинні відбуватись у студії національного мовника ввечері останньої п’ятниці перед другим туром виборів, тобто 19 квітня.

Зеленський заявив, що хоче, аби дебати відбулися ввечері 19 квітня на стадіоні.

Порошенко відповів, що готовий провести дебати 14 квітня на стадіоні і 19 квітня на «Суспільному».

Згодом у штабі Володимира Зеленського запропонували провести телеміст.

Пізніше в ефірі телеканалу «1+1» відбулась перша публічна розмова Зеленського і Порошенка, під час якої Зеленський кинув слухавку. 

Пізніше Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського прийти на дебати 14 квітня, а не проводити вихідні у Франції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин виготовляє з дерева унікальні іграшки. ФОТО
Наступна новина У селі Холопичі відкрили новий тренажерний зал. ФОТО
Останні новини
Схожі новини