12 воїнів волинської бригади отримали посмертно звання Героя України

12 воїнів волинської бригади отримали посмертно звання Героя України

Дванадцятьом військовослужбовцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого за період повномасштабного вторгнення надали звання Героя України. На жаль, посмертно.

Про це в інтерв’ю АрміяInform розповів командира бригади, полковник Олександр Охріменко.

«Окрема механізована бригада імені князя Романа Великого за період повномасштабного вторгнення має, мабуть, найбільшу кількість Героїв України. Дванадцять наших військовослужбовців були удостоєні цього почесного звання. На превеликий жаль, посмертно…», – поділився Охріменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Прийде наказ на схід – це наш обов’язок». Марія Хоменко змінила кухню тероборони на автомат

Також командир бригади розповів про героїчну поведінку воїнів.

«Таких прикладів дуже багато! Один із тих, який можу навести, це коли екіпаж танка за сім місяців вторгнення росії знищив 12 ворожих танків! Я сам дізнався про це лише нещодавно. Питаю — «чому не розповідали?» На що отримав відповідь: «Та що там розповідати? Я просто виконую свою роботу. Яка різниця, скільки танків я знищив — три, п’ять, вісім чи дванадцять? Я отримав завдання, вийшов, виконав його». Наші воїни — це героїчні люди, які ризикують своїм життям, і при цьому не хизуються своїми досягненнями. Вони відмінно роблять свою роботу! А я, своєю чергою, буду клопотати перед вищим командуванням про нагороди, на які вони заслужили», – каже командир бригади.

Читайте також: Воїни волинської бригади показали фото звільненого Куп'янська


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі чоловік украв автомобіль
Наступна новина Луцьк передав у Балаклію обладнання для відновлення водопостачання
Останні новини
Схожі новини