Під Луцьком ремонтують міжнародну дорогу. Показали, як вона змінилася

Під Луцьком ремонтують міжнародну дорогу. Показали, як вона змінилася
Ремонт автошляху М-19

Триває ремонт автошляху М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), зокрема на ділянці Струмівка – Підгайці уклали перший шар асфальту.

Як розповіли у Службі автомобільних доріг у Волинській області, наразі завершили роботи із влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, та вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону. Товщина цих двох конструктивних шарів нового дорожнього одягу становить 25 см.

«За сприятливих погодних умов тут розпочнуться роботи з влаштування фінішного шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші, завтовшки 5 см», – прогнозують у Службі автодоріг.

Додають, що виконавцем робіт є ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Читати також: Поблизу Луцька обмежили рух транспорту: ремонтують дорогу

Також показали порівняльне фото, з якого видно, якою була ділянка М-19 між селами Струмівка і Підгайці Луцького району (серпень 2020 р.) та якою стала після влаштування першого шару асфальтобетонного покриття (вересень 2020 року).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцька УПЦ МП будуватиме церкву
Наступна новина На українських дорогах з’являться «фантомні патрулі». У поліції розповіли, як вони працюватимуть
Останні новини
Схожі новини