Фейсбук заборонив публікації з натяками на секс

Фейсбук заборонив публікації з натяками на секс
Джерело фото: flowercenter.spb.ru

У нормах спільноти  Фейсбук з’явилися нові правила, які стосуються сексуальних домагань у соцмережі.

Про це повідомляє Громадське.

Згідно з нововведеннями, контент, в якому вбачаються явні ознаки сексуального домагання: пошук статевих партнерів чи пропозиція статевого акту, переписки з сексуальним підтекстом та зображення оголеного тіла, забороняється публікувати у Фейсбук.

Відео статевого акту та інший порнографічний контент, стриптиз-шоу чи еротичні танці також під забороною.

Забороняють також неявні сексуальні домагання: висловлювання з сексуальним підтекстом. Наприклад фраза «Хочу розважитися сьогодні ввечері», до якої слідували ще кілька натяків на секс. Також заборонений сексуально-провокаційний сленг та натяки з сексуальним підтекстом, наприклад, згадка про пози при статевому акті.

Перш ніж Фейсбук видалить повідомлення сексуального характеру, на нього повинні подати скаргу інші користувачі. Автоматично видалятися нічого не буде.

Нова політика стосується контенту, який публікують у групах, особистих сторінках, коментарях та навіть особистих повідомленнях в Messenger.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 11 грудня
Наступна новина Чи шкідливо сидіти «нога на ногу»: пояснення Мінохорони здоров'я
Останні новини
Схожі новини